15 éves BI fiú vagyok. Hogy mondjam el anyumnak?
Volt egy válasz ami nagyon tettszett, de törölték is nyomban. Teljesen egyetértettem pedig vele!
Az én véleményem is az, állj anyád elé és közöld vele. Ha ennyire érett vagy erre is érettnek kell lenned.
anyukádat nem ismerem, hogy milyen.
van akik jól fogadják az ilyen hírt, van akik rosszul.
ha szerinted jól fogadná, akkor mond el szerintem, ha rosszul, akkor (még) ne.
Hát, szerintem azért lehet köze a váláshoz, illetve nem is a váláshoz, hanem ahhoz, hogy nem ismeri az apját. Nem törvényszerű, de kb. fogalma sincs milyen az, ha van egy apja. Ezért ugatom én mindig, hogy egy gyereknek két szülője van és az apai, férfi minta is szükséges.
Nem feltétlen lesz mindenki ilyen, aki hasonló körülményekben él, mint a kérdező, de szerintem bőven benne lehet a pakliban.
Velem ugyanez a helyzet :/
De szerintem is inkább csajokkal járj, egyszerűbb lesz az életed... 15/F
Húh, ez nehéz kérdés. Akkor mondd el anyudnak, ha stabil párkapcsolatod van, de semmiképpen se most. 15 évesen még fiatal vagy, próbáld feldogozni a biszexualitásod, ismerkedj, barátkozz más biszexuális, meleg emberekkel.Tőlük tanulhatsz arról, hogyan lehet coming-outolni.
Meg kell magyaráznod majd valahogy anyudnak, hogy attól h mindkét nemhez vonzódol, nem vagy erkölcstelen k^+rva. Szóval még várj, majd ha megtalálod az igazit (legyen az férfi v. nő) elmondod.
---> Anyu, tudod mi a közös bennünk?
:P
15 éves állítólag a kérdező!!
Az még hagyján hogy ilyen idős korban mit keres mindkét nemmel egy sztoriban, de aki ért a pszichológiához picit az tudja, hogy pont ebben a nevezett serdülőkorban van az, hogy az ember fia/lánya a saját (nemi) identitását keresi. Így 15 évesen nem biszex, csupán csak összezavarodott. 10 év múlva már lehet az, de 15 évesen biszexualitáaról beszélni...??!
Anya, légyszi gyere el velem pszichológushoz, mert úgy érzem, biszexuális vagyok.
Basszus, hová fejlődik ez a világ? Kezdek kétségbe esni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!