Nem, inkább vigyorogva helyeslek, és kész. Minek bonyolítsam túl az életemet apróságok miatt?
2010. nov. 22. 13:01
12/30 anonim válasza:
A nyersen odavetett beszólások önmagukért beszélnek, lehet, hogy ilyenkor igazából lényegesen több a sértő szándék, mint a dolog valóságalapja! A többi esetben viszont az emberek váratlanul túlérzékenyek tudnak lenni sokszor, még akkor is, ha az ember nem is kritikának szánja.
2010. nov. 22. 13:05
13/30 anonim válasza:
Ha olyan ismerősről van szó, akit igazán ismerek (családtag, barát), akkor megmondom, hogy nem áll jól ez a ruha stb., azaz velük őszinte vagyok. De másnak sem hazudik, inkább nem mondok semmit, vagy elintézem egy "Mindenkinek más jön be." mondattal, amivel egyet is értek.
2010. nov. 22. 13:05
14/30 anonim válasza:
a párom túlságosan is őszinte:)) néha kérem, hogy kicsit bár ferdítsen, hogy ne essen olyan rosszul:P
Én általában megmondom az őszintét, csak kicsit becsomagolom:D
2010. nov. 22. 13:07
15/30 anonim válasza:
Hát ha szerettemről van szó,akkor igen...
De ha olyan emberről aki nem áll közel hozzám,akkor nem.Felőlem bazári majmot is csinálhat magából:)az sem érdekelne különösebben:))))))
2010. nov. 22. 13:09
16/30 anonim válasza:
Hát nem tudom, változó, helyzettől is függ. Ha mondjuk megjelenik egy barátnőm egy új hajjal, ami szerintem nem áll jól neki annyira mint a régi, de mindenki dicséri, hogy milyen frankó az új haja, meg látom is rajta hogy jól érzi magát vele, akkor nem bántom meg azzal, hogy közlöm nekem nem jön be. Persze ha annyira nem áll jól, hogy nevetséges vele akkor finoman azért jelezném. De tudom milyen érzés mikor valamit imádsz, nagyon tetszik és leszólják, szal inkább nem vagyok kíméletlenül őszinte. Velem az a baj, hogy elég határozott elképzeléseim vannak, szal valami vagy jó vagy nem nincs átmenet annyira. Legalábbis fejben nincs, kimondani inkább mégis valami köztest szoktam, ha nem jó a véleményem, mert különben már rég nem állna velem szóba senki.
2010. nov. 22. 13:15
17/30 anonim válasza:
én brutálisan őszinte vagyok,nem adok köntöst a mondókámra,de a másiknak is jobb,sokan irigységből mondják,h persze nincs elkenődve a szemed,miközben már rajtam röhög a fél utca...Meg hát vedd csak meg jól áll,mikőzbe rohadtul,nem...Lehet utálni de mindig a sárga útón szeretek haladni,és el is várom,inkább egy igazság fájon,mint egy hazugság vár döljön a fejemre,és csalódnóm kelljen..."Az őszinteség, még ha kétkedésben is nyilvánul meg, a legbecsesebb ajándék, amit barátainktól kaphatunk."/G. Hajnóczy Rózsa/.
2010. nov. 22. 13:25
18/30 anonim válasza:
igen!!és ezt el is várom mástól is.a negatív kritika is építő akár meg is köszönöm.
2010. nov. 22. 13:28
19/30 anonim válasza:
Olyat még sose mondtam senkinek, hogy te figyi, baromi szar a firzurád. De lehet ezt másképp, pl. ez a szoknya nem túl előnyös neked, kicsit kövérít. Vagy: szerintem meg kéne mosni a hajadat, kicsit szétáll. Stb.
Nem azt kell mérlegelni, hogy csontig benyalsz vagy megbántod-e. Azt kell mérlegelni, hogy kicsit megbántod esetleg - vagy hazudsz neki, ezért hülyét csinál magából (és mások emiatt sokkal jobban megbántják).
2010. nov. 22. 13:35
20/30 anonim válasza:
Az őszinteség nem azt jelenti, hogy mindent kimondunk, amit gondolunk, hanem azt, hogy meggondolunk mindent, amit kimondunk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!