Szerintetek gáz ha valaki nem dolgozik főiskola mellett? (A szülők nem állnak rosszul anyagilag, a "gyerek" jó tanuló)
Miért lenne gáz??? A szülő kötelessége eltartani a nappalin tanuló gyerekét 25 éves korig.
Az a gáz, ha megkövetelik, pedig anyagilag nem kellene.
Én és még sok csoporttársam nem dolgozott fősuli mellett.
Az én órarendem olyan volt hogy reggel 8tól általában ebédszünet és délután 4ig voltunk bent.
Én hálás vagyok, a szüleim megtehették hogy fizetik a kolit meg az ellátást.
Én meg megháláltam nekik egy 5ös államvizsgával:)
Miért pont 25 éves korig? Akkor már miért nem 23 mondjuk, mert általában addig tart egy egyetem. Nem kötözködöm, csak kíváncsi vagyok, hogy mért pont ennyi.
25/N egyetemista :)
Kedves előző! "megháláltam nekik egy ötös államvizsgával" Nem a szüleidnek,hanem magadnak tanulsz!
Amúgy meg szerintem se gáz,főleg ha a szülők megtehetik anyagilag. Én azt mondom,hogy addig tanulj,amíg lehetőséged van rá! Sok szerencsét! :)
Dehogy gáz! Az én fiam sem dolgozik az egyetem mellett. Ez nekem nem gond, könnyedén fizetem a kiadásait, neki van ideje tanulni és tanul is. Nekünk így megfelel, akinek meg nem tetszik, az tehet egy szívességet.
Ettől függetlenül a fiam nem szórja a pénzt, nyaranta pedig diákmunkázik, de most még elsősorban az a dolga, hogy tanuljon. Segíteni meg úgyis csak addig tudom, amíg élek.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Azért tettem fel a kérdést, mert anyukám rendszeresen felhozza és a "szememre hányja", hogy miért nem dolgozok. Szerinte egy egyetemistának/ főiskolásnak illik munkát vállalnia a tanulás mellett.
Amúgy itthon sokat segítek, takarítok, főzök, számlákat intézek, mosogatok stb., tehát nem mondhatja azt sem, hogy semmit nem csinálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!