Újszülött, és lakótárs együtt?! (wááá)
Kérlek segítsetek, eléggé tanácstalan vagyok! :(
A helyzet, hogy párommal most újítottuk fel lakást (tisztasági festés meg ilyenek), mivel bővül a család egy picurral. A lakás 1 és 2 félszobás. A pici, amig elég nagy nem lesz velünk alszik. Így a másik félszoba gyakorlatilag üres. Maga a lakás olyan 60 m2 kb.
Nah most párom anyukája kitalálta, hogy adjuk ki a szobát. Meg se beszélte velünk, közölte, hogy már megbeszélte, hogy jönnek megnézni a szobát. (nem, nem a kedves anyukával lakunk együtt.)
Én értem, hogy az illető fizetne bérletet+rezsibe is beszálna. De egy újszülött mellett, nem felelőtlenség kiadni azt a szobát? Végülis abszolút nem ismerjük azt az embert, csak azt tudjuk, hogy diplomás. DE akkor is!
Viszont a pénz meg mindig jól jön.
Látok sok jót, de sok rosszat is a dologban.
Első gyermekem lesz, és épp ezért abszolút tapasztalatlan vagyok e téren, így még azt sem látom előre mennyire terhelne meg egy lakótárs páromat és engem a pici mellett. +lakótársam sem volt soha még (nyilván az ember párja az teljesen más)
Kérlek osszátok meg velem véleményeteket. Ti, hogy döntenétek és miért? :)
hát igen, eddig egyettértek az első válaszolóval :)
De ez még nagy meccs lesz! Kiváncsi vagyok mindenki véleményére. Nah meg az is kérdés, hogy, hogyan tudom majd udvariasan megmondani drága mamának, hogy ácsi. És akkor még párommal sem tudtam átbeszélni, mert még dolgozik, és reggel csak közölte, hogy emésztgessem, majd megbeszéljük ha hazajött. De addig kiváncsi vagyok, hogy mások mit mondanak. :)
Hát figyelj, odamész a mamához, szépen nyugodtan rámosolyogsz, ő visszamosolyog. Utána veszel egy nagy levegőt és a képébe ordítod, hogy: "FOGLALKOZZ A SAJÁT HÁZADDAL"
Ne félj nem szólna bele többé :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!