Ha tényleg megteszi, mi lenne a legjobb amit tehetnék?
Anyám azt mondta, hogyha terhes leszek, kidob. Most lehet hogy az vagyok. Ha kidobna mi lenne a legjobb döntésem? vetessem el csak azért, hogy a szüleimmel maradhassak még pár évet, vagy tartsam meg és költözzek a 19 éves barátomhoz? az érettségit mindenféleképpen le akarom rakni baba mellett is. kérlek ne izéljetek, hogy mennyire felelőtlenek vagyunk, de mi igenis szeretnénk ezt a babát és sose vetetnénk el. Valami jó tanács a jövőre nézve? Köszi :)
15L
Én csak remélni merem ,hogy tévedsz ,vegyél gyorsan egy tesztet bizonyosodj meg arról biztosan terhes vagy e?
Hány napja késik a menszeszed? Sajnos a legtöbb válaszadónak igaza van !Nagyon fiatal vagy te is és a párod is,még tanulnod szórakoznod kéne nem babán gondolkozni ha esetleg megszülöd utánna majd rájössz menyi felellőséggel lemondással jár egy pici nevelése és 15 évesen neked borzasztó nehéz lenne hisz még te is gyerek vagy nem tudod felmérni mivel jár gyereket nevelni !
Onnantól kezdve meg szünik a boldog gyerek tini kor mindég mellette kell lenned nem csak akkor kell felvenni mikor kedved tartja éjjel 3 kor is ha sír amikor aludni szeretnél és mikor a barátnőid épp szórakozni bulizni mennek te otthon babázhatsz fájna a szíved eleget és rájönnél arra ,hogy ezt később is megtehetnéd amikor már felnőtt leszel semmiről sem maradnál le csak érettebbé válnál az anyaságra jobban feltudnád mérni a lehetőségeket ,hogy biztosan feltudd nevelni mert addigra meglenne az érettségid és a tinikorod is megmaradna ,a barátod akkor is ott lesz ha tényleg szeret és hosszútávra terveztek!
Nagyon gondold meg mert nem tudod mit vállalsz ,egy aranyos babát tudom de hatalmas felellőséget is ,tapasztalatból beszélek én is mint a többiek nekem 5 gyerekem van és ebből 3 tini lányom 18,17,15 és én sem szeretném ha nekik ilyen fiatalon babájuk lenne!Kettétörne a kis életük a baba meg jöhet húszon évesen is szerintem !
Egy dologra válaszolj: Te el tudod tartani a gyerekedet ? Igen? Ha igen, akkor szülj. De ne anyád, az éppen aktuális párod anyja, vagy a párod tartsa el a gyereket, ezt afelelősséget nem testálhatod át rájuk. Egy nőnek mindig legyen B terve. Te menekülsz otthonról, le is írtad, most jelenleg egy babába, meg a párod házába. A párod 19 éves, lassan dobbant majd hisz alig élt még. te meg ott maradsz egymagad, toporoghatsz majd a segélyért. Beszélj anyuddal és halgass rá. Ne fog kidobni azt csak haragjában mondta.
Semmire nem szabad szülni, ne nyomd rá két ember nyomorát egy harmadikra, ne legyél felelőtlen, legalább most ne, ha már egyszer az voltál.
*toporoghatsz majd a segélyért.
Még csak segélyt sem kapna!:) Pályakezdő munkanélküli vagyok és elmondom, hogy az is megvan határozva minimum hány év munkaviszony szükséges hozzá. (azthiszem talán 4 év, de lehet nem...) Plusz TB-d se lesz ám, ahoz is legalább 200 munkanap szükséges,hogy tb-d legyen!Vagy fizetheted magadnak, bár nem tudom miből:-)
Mondd csak, te normális vagy? Meg főleg a barátod, ő normális? Mert azt még elhiszem, hogy valaki 15 évesen nem lát tovább az orránál, és képes erre, de egy 19 éves fiúnak esetleg több esze lehetne, mint hogy szándékosan gyereket csinál egy 15 éves lánynak.
Annyit árulj el, hogy HOVA A FENÉBE SIETSZ azzal, hogy gyereked legyen? Fogalmad sincs róla, hogy egyáltalán az élet miből áll, hogy milyen önállóan élni, de te már rögtön gyereket akarsz szülni. Ja, és csak megsúgom, hogy te 15 évesen tényleg még csak a saját gyereked gondviselője sem lehetsz hivatalosan. Ha meg annyira felnőtt vagy, hogy már gyereket akarsz, akkor mit fosol anyádtól?
Anyud helyében én is ucára tennék egy ilyen idiótá'.
Szerencsétlen gyerek már most biztos hogy nyomorék élete lesz a szülei hüly'k, utcára fog kerülni az anyával, a gyámügy meg intézetbe küldi. Ha a nyagyi bevállalja csak kényszerből nem lesz egy normális szerető családtagja sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!