Melyik a legjobb cumisüveg, milyet vegyek? Drágábbat vagy a sima egyszerű is megteszi?
Biztos ami biztos alapon cumit is vettem 1db-ot nuk ortodónikus szilikonosat.Cumis üveget is beszerzek,mert igaz szeretném,hogy cicizen a baó,de felkészülök a legrosszabra is.Mennyit és milyet vegyek?
Köszönöm előre is a válaszokat.
Szia
Célszerű egy típust venni cumiból és cumisüvegől, szóval Nuk legyen akkor a cumisüveg is
Én aventet vettem cumit is és üveget is, az ismerőseim is arra esküsznek, mindenkinek bevált.
Én 2 játszócumit vettem,(avent 1200.-ft) és egy kicsi és egy nagy cumisüveget, pótcumival az is avent.
Remélem az én babóm is cicizni fog, de ha mégis pótlás kell v tea akkor itt lesz és nem kell még akkor ugrálni az üvegért.
Boldog babavárást
30 hetes kismama
Nekem azt ajánlották, hogy egy darabot vegyek, hátha kell az elején. Ha meg tápszeres baba lesz, akkor majd veszek még, de remélem nem úgy lesz. Nekem az az egy darab Avent márkájú, ezt is ajánlásra vettem, van hozzá két darab cumi. Bízom benne, hogy nem kell majd használnom, amíg pici a baba, de ez a cumisüveg jó lesz később is.
38h.
Én olcsobbat vettem,2 sima cumit,meg 2 cumisüveget egyenlöre.
Ha nem szeretné,akkor veszek majd dràgàbbat,de egyenlöre probàlkozni fogok az olcsoval.
Végül is mindenkinek màsfajta jön be(bàr az avent-osat nagyon dicsérik!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!