Melyik a legjobb cumisüveg márka és a legjobb tápszer ártól függetlenül?
Cumisüveg: MAM
/Ha hamarabb láttam volna, megvettem volna a dobozos kollekciót, amiben több cumi és üveg is van. Így egyesével vettük, mert bevált :)/
Tápszer: BEBA.
/A Ha-stól kezdve a legnagyobbaknak valóig a legjobb a piacon :)/
Na, ha valaki, akkor én aztán tényleg sok üveget próbáltam, és a MAM-nál kötöttem ki. Próbáltuk a Tommee-t, Aventet, Dr brown's-t.
A tápszerrel uygan ez a helyzet, mert mire rájöttek hogy tejallergiás a kisfiam, addig kóstolt kb 5 fajtát. Most a Milupa -Milumil- Pepti 2-t eszi már 4 hónapja.
De a kérdésedre szerintem nem lehet pontos választ adni, mert kinek mi vált be...
Szerintem is a MAM.
Tápszert Milupát ivott, a többit nem ismerem. Így erről véleményt nem írok.
Cumisüveg: MAM. Előtte Avent volt, nagyon utáltam! A lányom nem tudott belőle rendesen enni.
A tápszerből kipróbáltunk jó párat, a Milupa Komfort 1 jött be nálunk. Eleinte a hasfájás miatt kapta, most már csak megszokásból, mert ezt szereti. Épp most állunk váltás előtt. Kíváncsi leszek!
Nálunk is ugyanaz, mint a legtöbb hozzászólónál!
Cumisüveg: MAM
Tápszer: Beba (HA)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!