Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha tényleg megteszi, mi lenne...

Ha tényleg megteszi, mi lenne a legjobb amit tehetnék?

Figyelt kérdés

Anyám azt mondta, hogyha terhes leszek, kidob. Most lehet hogy az vagyok. Ha kidobna mi lenne a legjobb döntésem? vetessem el csak azért, hogy a szüleimmel maradhassak még pár évet, vagy tartsam meg és költözzek a 19 éves barátomhoz? az érettségit mindenféleképpen le akarom rakni baba mellett is. kérlek ne izéljetek, hogy mennyire felelőtlenek vagyunk, de mi igenis szeretnénk ezt a babát és sose vetetnénk el. Valami jó tanács a jövőre nézve? Köszi :)

15L

2010. nov. 15. 16:01
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
34%

"ultrahangok,terhesgondozás,szülés 0,írd és mondd NULLA FORINT"

Az a te magánügyed ha mészárszékben akarsz szülni, viszont aki szeretné biztonságban tudni magát és a babát annak fizetnie kell. :)

És hogy a kérdezőnek is írjak: édesem, én megértem, hogy nagyon szerelmesek vagytok és az orrotokig se láttok a rózsaszín ködtől, de...azt vedd számításba, hogy nem tudhatod mit hoz a jövő...hogy épp mikor fogod megbánni és hog a pasid mikor akar lelépni...mikor látja, hogy neki csak a pelenkázás jut és nem a haverok meg a buli, lehet elgondolkozik hogy tiniként nem kellett volna gyereket vállalnia.

Meg most ne haragudj de ez vicc...15 évesen te szeretnéd ezt a gyereket?Gondolkozz már, értem én, hogy ez neked még elég nehéz, mert ennyi idősen bele se tudsz gondolni mennyi felelősséggel jár, de próbálj már kicsit ésszel dönteni és ne csak szívvel..

Én is nagyon szeretnék babát, de nem most, hanem majd ha meglesz a megfelelő anyagi háttér hozzá.

Minden esetre buta egy lányra vall, ha most megtartod a gyereket.

2010. nov. 15. 16:33
 12/50 A kérdező kommentje:
a barátomban teljesen biztos vagyok, mert már egy ideje jegyesek is vagyuk. a baba nem kerülne rossz helyre, és nem számít azoknak az embereknek a rosszallása, akik csak a koruk miatt nézik le a tinimamikat. (egyébként egyikünk se kisebbségi) a barátom pedig cukrász.
2010. nov. 15. 16:35
 13/50 anonim ***** válasza:
50%
és mennyi ideje vagytok együtt?az is nagyon fontos? mennyi idő után jegyzett el?:)
2010. nov. 15. 16:38
 14/50 anonim ***** válasza:
90%

Jogi szempontból nem dobhatja ki a 15 éves kiskorú lányát.

A srácnak meg gáz lehet, hogy túl a 18-on gyereket csinált egy kiskorú csajnak. Félő, hogy jogilag elmarasztalhatják.

Bár igaz, hogy a taládáé ülne, nem máté...

(gondolom értitek miért írom ezt:)

2010. nov. 15. 16:41
 15/50 A kérdező kommentje:
lassan 2 év 4 hónapja.
2010. nov. 15. 16:43
 16/50 anonim ***** válasza:
14%
már bocsánat, de az a buta aki elveti. Jó talán nen kellett volna ilyen felelőtlennek lenni, de egy gyerek nagyon szép dolog:) És ha elveteted az gondoljon bele, VAN OLYAN NŐ, AKI NEM SZÜLHET GYEREKET és AKI ELVETETI A GYEREKÉT, AZ OLYAN MINT EGY GYILKOS!!!!
2010. nov. 15. 16:46
 17/50 anonim ***** válasza:
88%
17 évesen járt 13(12?) éves lánnyal? Tyű.. Mondjuk ezek után persze, hogy terhes lett, a mama is magának köszönheti, hogy ezt hagyta eddig fajulni.
2010. nov. 15. 16:47
 18/50 anonim ***** válasza:
75%
Tiszta Matisz nagypapa feeling...
2010. nov. 15. 16:48
 19/50 anonim ***** válasza:
75%
16:33 Szerinted a Péterffy kórház mészárszék?Fizess nyugodtan,aztán sírj,milyen gonoszok az orvosok.Végülis mindenki a maga életét alakítja.És kösz az előítéleteket a Péterffy Sándor utcai kórház összes ügyeletes szülésznője és nőgyógyásza nevében.
2010. nov. 15. 16:52
 20/50 anonim ***** válasza:
70%

16:52: szerintem nem azzal a kórházzal vannak előítéletei hanem a magyar egészségüggyel!

egyébként én is fizettem a szülésért, összesen 90.000-et, nem bántam meg. a mellettem fekvő kismamának nem volt fogadott orvosa, most nem írnám le miket csináltak vele de tényleg pénz beszél, akkor néznek embernek ha fizetsz! nekem legalábbis ez a tapasztalatom.

2010. nov. 15. 17:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!