Ha tényleg megteszi, mi lenne a legjobb amit tehetnék?
Anyám azt mondta, hogyha terhes leszek, kidob. Most lehet hogy az vagyok. Ha kidobna mi lenne a legjobb döntésem? vetessem el csak azért, hogy a szüleimmel maradhassak még pár évet, vagy tartsam meg és költözzek a 19 éves barátomhoz? az érettségit mindenféleképpen le akarom rakni baba mellett is. kérlek ne izéljetek, hogy mennyire felelőtlenek vagyunk, de mi igenis szeretnénk ezt a babát és sose vetetnénk el. Valami jó tanács a jövőre nézve? Köszi :)
15L
"ultrahangok,terhesgondozás,szülés 0,írd és mondd NULLA FORINT"
Az a te magánügyed ha mészárszékben akarsz szülni, viszont aki szeretné biztonságban tudni magát és a babát annak fizetnie kell. :)
És hogy a kérdezőnek is írjak: édesem, én megértem, hogy nagyon szerelmesek vagytok és az orrotokig se láttok a rózsaszín ködtől, de...azt vedd számításba, hogy nem tudhatod mit hoz a jövő...hogy épp mikor fogod megbánni és hog a pasid mikor akar lelépni...mikor látja, hogy neki csak a pelenkázás jut és nem a haverok meg a buli, lehet elgondolkozik hogy tiniként nem kellett volna gyereket vállalnia.
Meg most ne haragudj de ez vicc...15 évesen te szeretnéd ezt a gyereket?Gondolkozz már, értem én, hogy ez neked még elég nehéz, mert ennyi idősen bele se tudsz gondolni mennyi felelősséggel jár, de próbálj már kicsit ésszel dönteni és ne csak szívvel..
Én is nagyon szeretnék babát, de nem most, hanem majd ha meglesz a megfelelő anyagi háttér hozzá.
Minden esetre buta egy lányra vall, ha most megtartod a gyereket.
Jogi szempontból nem dobhatja ki a 15 éves kiskorú lányát.
A srácnak meg gáz lehet, hogy túl a 18-on gyereket csinált egy kiskorú csajnak. Félő, hogy jogilag elmarasztalhatják.
Bár igaz, hogy a taládáé ülne, nem máté...
(gondolom értitek miért írom ezt:)
16:52: szerintem nem azzal a kórházzal vannak előítéletei hanem a magyar egészségüggyel!
egyébként én is fizettem a szülésért, összesen 90.000-et, nem bántam meg. a mellettem fekvő kismamának nem volt fogadott orvosa, most nem írnám le miket csináltak vele de tényleg pénz beszél, akkor néznek embernek ha fizetsz! nekem legalábbis ez a tapasztalatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!