Csajok nektek ez a kijelentés hogy esne? Mit gondolnátok?
Figyelt kérdés
tegyük fel, hogy megkérdezed a pasidat, hogy "ha majd lesz egy másik barátnőd, és mi mint exek (te meg én) tartani fogjuk a kapcsolatot, és a barátnőd elkezd emiatt hisztizni mit mondasz neki?"
erre ő:"azt mondanám neki, hogy lezártam a múltamat, és már semmi közöm hozzád. és nem beszélnék többé veled, ha azt kérné"
Ez egy hipotetikus kérdés volt,így gondolom a válasz is az. Biztosan nem sértődnék meg rajta,mivel egyetértek,hogy az exekkel nem kell tartani a kapcsolatot,másrészt ő is megsértődhetne azon a felvetésen,hogy én el akarom hagyni.Tényleg feleslegesen gerjeszted a feszültséget és sértődsz meg olyan dolgokon,amik meg sem történtek.
2010. nov. 14. 21:14
12/41 anonim válasza:
Saját magadnak gyártottál egy vitát.
Olyat,ami fikciókon alapul.
Olyanért vagy kiakadva ami meg sem történt.
Miért? Mert nem a jelennel foglalkozol, hanem unatkozol és kombinálsz.
A pasid helyében én sírva futnék előled.
2010. nov. 14. 21:15
13/41 mana007 válasza:
Te olyan agyalágyult vagy... könyörgöm. Ezen fennakadni! Szerinted ő mit érzett amikor te ezt kérdezted? Ilyet boncolgatsz ráadásul utána neked áll feljebb. Őrület...
2010. nov. 14. 21:31
14/41 anonim válasza:
az ilyen csajok készítik ki a pasikat akik egy idő után megunják és lelépnek. miért kell hülye kérdéseket feltenni??
2010. nov. 14. 21:34
15/41 anonim válasza:
Erre nincs jó válasz :D Ha azt mondja jóban lenne veled azon agyalnál, hogy a régi barátnőivel is tartja a kapcsolatot?Ha azt mondja nem lenne jóban veled megsértődnél.Amúgy meg minek ezen agyalni ha minden rendben?
2010. nov. 14. 21:35
16/41 anonim válasza:
ilyen kérdést csak CSAJok tesznek fel, NŐk nem... Mit vártál, hogy erre a kérdésre azt mondja hogy soha nem fogtok szakítani és megkéri a kezedet?
2010. nov. 14. 21:36
17/41 anonim válasza:
szegény pasi..
2010. nov. 14. 21:38
18/41 anonim válasza:
Szerintem neki esett csak igazán szarul a kérdés. Mintha eldöntötted volna, hogy előbb utóbb úgyis szakítotok. Ha meg úgy lesz, akkor természetes hogy nem fogtok egymással sokat foglalkozni.
2010. nov. 14. 21:40
19/41 anonim válasza:
öcsém, ilyet kérdezni..most erre mégis mit felelt volna szerencsétlen?
gondolkozz, valamikor az exeivel is ugyanolyan boldog volt, mint veled..
te hogy kezeled az exeidet?
GONDOLKOZZ
2010. nov. 14. 21:50
20/41 anonim válasza:
Na ezzel a hozzáállással szokták szépen bevonzani a válást vagy a szakítást. (ld: vonzás törvénye)
És ez azért veszélyes, mert te azon agyalsz, hogy mi lesz utánad. Tehát tudatalatti szinten realitást adsz a leendő kapcsolatod esetleges végének.
Volt egy 30 fölötti házaspár ismerősöm, két kislánnyal és mesebeli családi felfogással. Ők voltak A TÖKÉLY.
Aztán a csaj többször mondta, hogy imádja a srácot, de már elvált korábban (ott nem volt gyerek), és azért fel van arra is készülve, hogyha netán egyszer vége, akkor hogyan tovább.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!