Nekem furcsa csak ez a kijelentés? : 'Utálom az öregeket'
Gondolom azokat nem szereti, akikkel eddig dolga volt.
Ennyi erővel épp olyan furcsa, amikor egy nő azt mondja, hogy utálja a férfiakat, vagy amikor némelyek kollektíve utálják a cigányokat/németeket/kínaiakat/svábokat/amerikaiakat, stb.
Mond ezt neki:
Idős korodra te is meg fogsz hülyülni. : )
És ezt nem leszólásból mondtam, ez tény, idős korra a sejtek folyamatosan pusztulnak, 30 éves kor után a szervezet kezd leépülni, a regenerációs folyamat folyamatosan lassul, és ez az agyra is vonatkozik.
Mind "hülyébbek" leszünk idős korunkra, ha ezt a fiatalabb énünkkel hasonlítjuk össze.
Hát, nincs értelme ilyesmin rágódni, lehet hogy megvan erre a saját maga oka - sose lehet tudni.
Pl. 80%ban én is azokkal az öregekkel szoktam találkozni, akiket ki nem állhat az ember. Példának okáért ott van a "néni" aki a buszon rámförmedt hogy én azonnal adjam át a helyem neki, láthatóan neki az égvilágon semmi baja nem volt, én viszont 2 nappal előtte estem le a kötélről a suliban, járni is alig bírtam. Ő ezt nem volt hajlandó tolerálni, és addig ugatott amíg mérgemben végigálltam fél órát, és kívántam bárcsak orral menne le a buszlépcsőn (bár ugyanezt a többi 30 utasnak, akik közül egynek sem jutott eszébe nekem átadni a helyet). Ott volt még a másik "néni", aki kétszer pofátlankodott be a dokihoz - valószínű traccspartizni mert nem úgy nézett ki mint aki haldoklik -, miatta kellett a páromnak 40fokos lázzal, félájultan még órákig üldögélni a rendelőben - és még a többi beteg volt szemét, hogy rászólt.
Még tudnám sorolni, bár ilyet én alapból nem mondanék, mert ezzel szemben vagy pár öreg ismerősöm, akik rendesek, és szeretem őket nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!