Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lehet a problémája egy...

Mi lehet a problémája egy ilyen nőnek és hogy lehet a bizalmába férkőzni? Lehet egyáltalán?

Figyelt kérdés
Adott egy 30 éves gyönyörű nő, jó karrierrel, tehetséggel, intelligenciával. Nem boldog, erősen dohányzik és gyógyszerfüggő. Szinte minden férfi rajong érte, mert egyszerre bájos és vad, kreatív és nőies. De neki nem kell senki, felszínes kapcsolatokat ápol, nem enged senkit közel magához. Kényszerből mosolyog és mindig szomorú és zavart. Családot sem akar, mert nem tartja fontosnak. Imád őrjöngeni és úgy viselkedik, mint egy szappanopera főhős. 1 éve ismerem, de úgy érzem, sosem leszek képes megérteni őt. Mire tippelnétek, mitől ilyen a viselkedése? Hogyan viszonyulnátok egy ilyen nőhöz? Annyira vonzó, de kiismerhetetlen.
2010. nov. 14. 00:48
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
54%
KedvesDrága ugyanilyen vagyok mindenben, pedig csak 22 vagyok. Minden stimmel, én tudod miért lettem ilyen: mert 1. csalódtam a nagy szerelmemben, onnantól mindenkivel csak játszom, és sz.rok mindenkinek az érzelemvilágára, valamint hiába minden visszaigazolás, nem tartom magam szépnek, mert még szebb akarok lenni. Aki rámnyomul, vagy ha megtudom valakiről hogy tetszem neki előbb elkezdek kiábrándítóan viselkedni, ha még ezután sem száll le megszívatom, ahogy van. Utálom ha azt mondják hogy szép vagyok, ha rámnyomulnak, egyébként nem vagyok búval basott, hanem kedves és vidám vagyok. Szóval nálam ez van, ha már valaki azt mondja milyen szépvagy...pfffff. Egyébként pedig évente 1 max 2. pasi tetszik meg, szerelmes ritkán vagyok, de akkor is magamban szenvedek, mert nem akarok mégegyszer csalódni. Flörtölni szeretek. Akik eddig szerelmesek voltak belém tudod mit kaptak: volt egy élsportoló aki miattam hagyta abba a sportot, és hízott 20 kg, volt aki miattam bekerült a pszichiátriára, és végül aki otthagyta az egyetemet, holott évfolyamelsővolt. Sajnáltam őket, de maguknak keresték. Remélem egy életre megtanulta mind, hogy ne kezdjenek ilyen nővel.
2010. nov. 14. 10:04
 22/34 anonim ***** válasza:
36%
utolsó vagyok én is imádom ha rámfigyelnek, örjöngők, szeretek tárgyakat a földhöz dobálni, ajtót csapkodni
2010. nov. 14. 10:07
 23/34 anonim ***** válasza:
81%
Na, Kedves Kérdező, remélem elolvastad az előző pszichopata pitsát! Választhatsz egy ilyen érzelmi fogyatékos, érzéketlen, szeretetet és szerelmet adni képtelen, egoista, önző hárpiát, egészségedre. Ügyes csicskása lehetsz, csak szeretetet meg szerelmet nem fogsz kapni tőle.
2010. nov. 14. 10:10
 24/34 anonim ***** válasza:
62%

10:04

Na, hát azok a nyomorult pasik is hasonlóan betegek lehettek mint te... Sosem értettem, miért képesek emberek együtt lenni ilyen szintű önző, bármiféle szeretetre alkalmatlan, egoista pszichopata emberekkel, de valszeg igaz az a mondás, hogy a hasonló személyiségzavaros görcs, a hasonló személyiségzavaros görcsöt vonzza be.

A kiegyensúlyozott emberek meg egymást vonzzák be, és élnek boldog, örömteli szerelemben. (Persze ez a kevesebb).

Kérdező, ha neked ez kell, valószínűleg de is hasonlóan beteg társfüggő vagy, mint ez a hisztérikus, gyógyszerfüggő, egoista pitsa, úgyhogy meg is érdemlitek egymást.

2010. nov. 14. 10:13
 25/34 anonim ***** válasza:
:
2010. nov. 15. 09:15
 26/34 anonim ***** válasza:
91%
Vannak lelkibeteg emberk szeretheted de úgyse fogja visszonozni, az ilyesmit nem is lehet gyógyitani az egész valószinű onnan ered hogy a szülei szemetek voltak. Tudom közhely de ha úgy nősz fel hogy nem szeretnek te se fogsz soha senkit mert egyszerüen nem tanultad meg időben hogy kell.
2010. nov. 15. 10:33
 27/34 anonim ***** válasza:

A csaj szimplán önző. Tudatában van a szépségének, eszének. Jól kijárt vele egy karriert és ezzel ő maximálisan elégedett. Kihasználja, hogy odavannak érte és meg akarják hódítani. Neki ez így nagyon kényelmes állapot. Ha változtatna rajta és valakivel mélyebben összekapcsolná az életét mindjárt elvesztené ezt a pozícióját. Már nem ranoganá körül mindenki. Neki viszont el kellene kezdenie gondoskodnia valakiről. Na ehhez viszont neki semmi kedve sincs.

Ennyi. Ha a rabszolgája akarsz lenni, jó úton haladsz. Ajnározd tovább!

2010. nov. 29. 08:00
 28/34 anonim ***** válasza:
bocs az offért, de ez a "vonzástörvény" dolog egy nagy kamu:(....én teljesen rendben voltam magammal, meg voltam elégedve, jó volt a kisugárzásom, mások nagyon szépnek tartanak, viccesnek, értelmesnek....mégis bevonzottam egy ultra nagy s.eggfejt....holott nem vagyok egy naiva, sőt volt már pár élményem, jó rossz egyaránt, tehát ki tudom szűrni, melyik a kretén és melyik nem...és tessék, most mégsem tudtam....ezek után én is megfontolom, hogy kivel leszek kedves, és kit fogok csak kihasználni....
2010. nov. 29. 10:33
 29/34 anonim ***** válasza:
Itt mindenki közli, hogy ez a nő beteg, MAJD elhordjátok minden szarnak, közvetlenül utána. Ez számít normális hozzáállásnak, azt felfogni, hogy beteg, de azt nem, hogy a betegségéről valószínűleg nem tehet, és valószínűleg nem ő akart olyan lenni, amilyen? Nem azzal van problémám, hogy személy szerint ti nem akartok problémás kapcsolatot, hanem ahogy előadjátok, gondolom, itt mindenki személyesen érintett (volt). És gondolom, akármilyen testi betegséggel rendelkező nőt is "messziről kerültök", szívetek joga, elvégre milyen is lenne az, ha egy kapcsolat nem minden szempontból a ti elvárásaitok szerint lesz kialakítva, ha mondjuk a másikat megszeretitek annyira, hogy hajlandók vagytok törődni vele, gondoskodni róla, persze itt esélytelen eljutni a "megszeretem, mindent megtennék érte"-fázisig, mert alapból messziről el KELL kerülni őt. (Hozzátenném, hogy a testi beteg akármilyen csinos és kedves nő messziről kerülését nem hangoztatnátok ennyire büszkén akármilyen fórumon.) Ha ő mentálisan beteg, akkor alapvetően beteg volt, de lehet, hogy épp az ilyen érzéketlen ***ek miatt lett olyan a kapcsolatok terén, amilyen. Gondolkozzatok már el, hogy mit írtok le.
2010. nov. 29. 11:44
 30/34 anonim ***** válasza:
79%

pánikbeteg depresszios...

inkább ismerkedj meg másokkal, ne akard ot meggyogyitani

a külső qrávra nem minden

2010. nov. 29. 16:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!