Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lehet a problémája egy...

Mi lehet a problémája egy ilyen nőnek és hogy lehet a bizalmába férkőzni? Lehet egyáltalán?

Figyelt kérdés
Adott egy 30 éves gyönyörű nő, jó karrierrel, tehetséggel, intelligenciával. Nem boldog, erősen dohányzik és gyógyszerfüggő. Szinte minden férfi rajong érte, mert egyszerre bájos és vad, kreatív és nőies. De neki nem kell senki, felszínes kapcsolatokat ápol, nem enged senkit közel magához. Kényszerből mosolyog és mindig szomorú és zavart. Családot sem akar, mert nem tartja fontosnak. Imád őrjöngeni és úgy viselkedik, mint egy szappanopera főhős. 1 éve ismerem, de úgy érzem, sosem leszek képes megérteni őt. Mire tippelnétek, mitől ilyen a viselkedése? Hogyan viszonyulnátok egy ilyen nőhöz? Annyira vonzó, de kiismerhetetlen.
2010. nov. 14. 00:48
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
87%

...ezt a nőt vlsz nagyon megbánthatták, és keresztülgázoltak rajta. vlsz olyan ember, akihez nagyon ragaszkodott, és akit szeretett. Talán nem egy, hanem több. Ő úgy döntött, nem kell neki több csalódás, és fájdalom, elkerüli az embereket, fél, nehogy valakit újra nagyon megkedveljen, és az illető ezzel visszaéljen. Nem akar kötődni senkihez többé. ő a szabadságot választotta. Te pedig, kedves kérdező, ha nem akarsz tőle komoly dolgot, csak szórakozni, kiismerni, és aztán félredobni, akk most hagyd őt békén. eleget szenvedett

nem hiszem, h az a baja, h túl sok mindent kapott az élettől...lehet, h kapott, de őszinte szeretet biztos nem...mondja ezt egy olyan nő, aki szinte magára ismert ebben a leírásban.

2010. nov. 14. 02:41
 12/34 anonim ***** válasza:
32%
schizophrenias.
2010. nov. 14. 04:13
 13/34 anonim ***** válasza:
87%

02:41-essel értek egyet.

Én akkor akartam mindenkit eltávolítani magam közeléből, meg érzéketlen és cinikus lenni, mikor nagyot sérültem, pl hátbaszúrt egy nagyon jó barátom, vagy húzta az agyamat a szerelmem aztán eldobott. Az ilyesmi után ideiglenes megoldásként muszáj ezt tenni (hiszen egy csapás után egy darabig nem bírnál elviselni egy újabb csapást tehát valahogy immunissá kell válni). Viszont próbálkozni kell más megoldásra, kompromisszumra ész és szív között.

Ha csak kíváncsi vagy, akkor inkább hagyd. Csakis akkor foglalkozz vele, ha őszintén érdeklődsz. Tudod, valószínűleg nem kell neki még egy lúzerlajos, aki magához édesgeti, mindenfélét ígérget, aztán érdeklődését veszti, ahogy megvan a trófea (legyen az akár, hogy jobban megismered).

2010. nov. 14. 04:31
 14/34 anonim ***** válasza:
74%

Ennek a holgynek ez igy megfelel, mivel ezt az eletmodot igy alakitotta ki onmaganak, s igy erzi jol magat.

Nem valoszinu, hogy segitsegre van szuksege, mivel lehet, hogy csak Te latod igy, de O teljesen maskeppen viszonyul az elethez, masak az elkepzelesei, masak az ertekek.

Nagyon sok ember csalodik es csalodott is, es ma mar a vizcsapbol is ez folyik pl.,igy azis elkepzelheto, hogy O nem akarja elpazarolni az energiajat egy kapcsolatra, de az is lehetseges, hogy nagyon sok csalodas erte mar az eleteben, vagy pedig eleg volt az, amit masoknal tapasztalt, vagy latott, s igy inkabb elzarkozik a kulvilagtol.

Az ismerosod nagyon gyenge szemelyiseget takar es ezt Te megvaltoztatni nem tudod.

2010. nov. 14. 04:58
 15/34 anonim ***** válasza:
57%

Fiatal lányként eröszakot élt meg és ezt nem dolgozta fel.

Egy lehetséges ok. Amúgy szép külsö,jó agy,de lelkileg roncs.Hidd el jobban jársz nélküle!

2010. nov. 14. 07:22
 16/34 anonim ***** válasza:
46%
csempészd az asztalára egy orvos számát. kis célzás lenne, talán örülni is fog neki, hogy a sors odavetett egy megoldást
2010. nov. 14. 08:50
 17/34 anonim ***** válasza:
95%

"Van, akinek a szepseg jut, van, akinek a penz, van, akinek a boldogsag, van, akinek az egeszseg stb."

Én ismerek olyanokat, akiknek ez mind megadatott, de azért ezekért rengeteget is lehet tenni, nem feltétlenül várni a sült galambot. Szóval ha valaki eléggé elhivatott és megismeri önmagát, szerintem ezeket lehet teljesíteni, látok előttem sok példát. Akik külső körülményekre fogják, hogy őnekik miért nem sikerül sok minden, azok a tipikus gyáva vagy lusta emberek, akik a felelősséget hárítják, és nem is lesznek boldogok soha.

Ennek a nőnek biztos van sok feldolgozatlan traumája, és hivatásomból adódóan elég sok ilyen személyiségzavaros, elviselhetetlen, társ- vagy gyógyszerfüggő, egoista, boldogtalan nőt ismerek, és hát én nem akarnék a bizalmukba férkőzni, ugyanis ezek az emberek a környezetüket önző módon leszívják érzelmileg, és semmit nem adnak, hiszen nincs belső nyugalmuk, nincs valódi szeretet bennük, ezért kínszenvedés velük az élet. Nekem még pár óra is megterhelő, amíg egy kezelés tart az ilyen emberekkel.

2010. nov. 14. 08:54
 18/34 anonim ***** válasza:
100%

Honnan vannak ezek az információid róla? A leírásból nekem úgy tűnik ugyanott dolgoztok, mert úgy írsz róla, mint aki mindennap látja, de mivel kiismerhetetlen és meghódítani akarod, ezért nyílván nem családtag.

Nos viszont, ha munkahelyen ilyennek látod ez még nem jelenti azt, hogy ilyen is. Talán csak egy álarcot visel a munkahelyén, pontosan azért mert karrierista. Nem akar érzelmi szálakba bonyolódni a munkahelyén, mert az akadályozná a karrierbe.

De ugyan honnan is tudhatnád, hogy nem boldog?! Azért, mert valaki nem fejezi ki az érzelmeit vagy nem ömlengős még lehet boldog. A munkájára koncentrál, ennyi.

Az erős dohányzás kb minden 5. emberre igaz, ez semmit sem jelent.

Mi az hogy gyógyszerfüggő? Milyen gyógyszert szed? Nem hinném, hogy valaha is láttad, mit vesz be, csak max azt, hogy bevesz valamit. Ez lehet fogamzásgátló is...

Honnan tudod, hogy nem kell neki senki és felszínes kapcsolatokat ápol? Lehet van valakije, csak te nem tudsz róla. Vagy mondok "rosszabbat", lehet leszbikus. Ez sok mindenre választ ad. Pl arra, hogy miért nem akar családot. Nem akar férfivel kapcsolatot és tudja hogy egy leszbikus családi kapcsolat véget vetne a karrierjének.

Szerintem ha meg akarod ismerni, légy vele nyitott és őszinte. Kezd te a kitárulkozást. Mondj el neki titkokat és mutass felé bizalmat. Ha szerencséd van viszonozni fogja.

2010. nov. 14. 09:22
 19/34 anonim ***** válasza:
Nézd, az őrjöngős viselkedése miatt gondolom, hogy depresszió, egyébként karrierista. Én is ilyesmi vagyok, imádok tanulni, tudni, de gyereket soha nem akarok, nekem más a világom és egyáltalán nem izgat lesz-e férjem gyereket meg soha, semmi pénzért nem vállalnék. Közel sem igazán engedek senkit, én jól érzem magam a felszínes kapcsolatokban, csak annyi a különbség, hogy én nem 30 vagyok, és én nem vagyok depressziós, viszont nem is viselkedem úgy, mint aki a Marimarból lépett ki.
2010. nov. 14. 09:41
 20/34 anonim ***** válasza:
Ja a gyógyszerfüggőség is a depresszióra utal, szóval tényleg van valami gond nála. A dohányzás csak egy rossz szokás, a gyógyszerfüggőség súlyosabb.
2010. nov. 14. 09:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!