Miért volt ekkora egy paraszt?
Szóval a páromról lenne szó!Tegnap este nem volt semmi köztünk nem is ez a probléma hanem kérdeztem tőle valamit és nem válaszolt semmire!Reggel ment dolgozni és nem köszönt én meg utána mentem hogy megkérdezzem hogy mi a baja és hogy miért olyan bunkó hogy még köszönni sem köszön el!Erre elkezdett velem orditozni szó szerint ezt mondta: Te vagy a bunkó!Most az a bajod hogy egy este nem lett megkúr... a pi..d....(jah igen 17 hetes terhes vagyok)Nem tudom mi lett a baja eddig minden jó volt!
Szerintetek?Annyira rosszul esett azóta nem tudodm abbahagyni a sirást
Hűhű, nem hiszem, hogy jó ötlet neki gyermeket szülni. Mondjuk te is parasztozod a párod, tehát lehet nálatok megszokott dolog, hogy így beszéltek egymással.
Lehet valami munkahelyi probléma, amit nem mondott el. Nme biztos, hogy veled van valami baja. Csak te kaptad. Beszélgess el vele.
1. Nem NEKI szülünk gyereket. A gyerek nem tulajdon, fel fog nőni e nélkül az ember nélkül is. Lesz majd "másik" apukája, aki szeretni fogja a családot, és nem alázza meg a feleségét.
2. Ez az ember egy nagy büdös paraszt, szép lassan eléri, hogy minden önbizalmad odalegyen. Nyúlcipő!
3. Soha senkinek ne hagyd, hogy megalázzon, valószínűleg senki nema s.eggéből rángatott ki Téged.
4. Ezer százalék, hogy sokkal jobb csaj vagy, mint hogy egy ilyen bunkó mellett éld le az életed. Jobbat érdemelsz, és a baba is.
5. Most komolyan: mi van, ha úgy felidegesít, hogy elveszted a babát?? Mehet a levesbe ez a fickó!! Egyszer még hálás leszel, hogy megszabadultál tőle.
erre nincs mit mondani, te lány. aki így beszél veled, az szarba se néz. nem kell ehhez még kapcsolatban se lenni, a haverok sem beszélnek így egymással, nem még akik állítólag szeretik is egymást.
ha ezek után konkrét tanács is kell, lapátra vele, vagy kinéz még pár év/évtized ugyanebből a stílusból.
Köszönöm a válaszokat...Hazajön megkérdezem mi volt ez és a tudtára fogom adni hogy még egy ilyen vagy hasonló megjegyzés és megyek a babával együtt de ha meglesz a gyerek közelébe nem jöhet...Holnap lesznek vizsgálataim még jó hogy nem ma azt hiszem sokat mutatna a vérnyomásmérő!
Köszönöm mégegyszer mindenkinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!