Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ekkora paraszt?
Egy osztályba járunk a sráccal, 14 évesek vagyunk mindketten. Nagyon tetszik nekem már 1,5 éve, és bevallottam neki 7-ben, hogy tetszik nekem... na ezután jöttek a gondok, mivel nemhogy azelőtt se szólt hozzám, most meg utált is és bunkó parasztmód viselkedett velem. Jó, letettem róla 1 évre... majd megint jött ez a "Barnihóbort" és most megint próbálkozom. Tegnapelőtt odamentem hozzá nagynehezen, és kérdeztem hogy nem-e tudnánk majd suli után beszélni. Erre elkezdi nem érdekel(flegmán, és bunkón) én meg mondom erre hogy tiszta ideg vagyok; válasz ugyancsak nem érdekel, csak mostmár elmenekült előlem. Na ekkor kezdtem el könnyesedni. Majd amikor próbálnunk kellett az osztállyal a fellépésre, kitört belőlem mindenki szeme láttára a sírás. A tanár is aligbírt megnyugtatni, és a srác pedig minden gond nélkül továbbment... Ma meg elkezdi az egyik osztálytársamnak hogy nem tetszem neki. (Persze ismerni sem ismer, soha nem beszéltünk normálisan). Nagyon kedves a pasi osztálytársaival, csak a lányokkal nem... pláne velem nem... Inkább nem sorolom miket csinált még, de legalább szólna hozzám! Mit tehetnék hogy legalább hozzámszóljon, vagy mit mondhatnék neki?
Köszönöm előre is a válaszokat! És sajnálom, hogyha össze-vissza lett írva.
Szerintem felejtsd el. "Nagyon kedves a pasi osztálytársaival": Ezek szerint kissé homofób hajlamai is vannak, de 14 évesen ez még változhat. Szerintem van ezer más fiu még.
F27
És ha a barátaival beszélek, aki ott ül mellette, és úgy hogy észre se veszem, az is jó?:D
Köszönöm a választ :)
szard le , nem kellesz neki , egyértelmű reakciókat ad
és azért bunkó mert annak ellenére is rá vagy szállva hogy egyértelműen jelezte h NEM
keress mást magadnak....
Könnyű mondani..
és eleve nekem annyi elég lenne hogy SZIA, vagy az hogy normálisan beszél velem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!