Miért hiszik azt a lányok, hogy ha szándékoltan lassan mozognak és két újjal fognak meg mindent, attól az nőiesebbnek számít?
volt osztálytársam ilyen. Már frászt kaptam tőle. Szép nő vagyok,de mellette mindig olyan "nőietlennek" éreztem magam,annyira kisarkitottan pipiskedett.És tényleg 2 ujjal fogta a retikült! A leggázabb az volt mikor minusz 10 fokban télen vékonyka szövetkabát és szoknya volt rajta,tűsarkú körömcipő,no sapka.Ott remegett a hidegtől,majd odafagyott de nem vett volna fel melegebb ruhát :SS
Én meg a steppelt térdkabátomban meg sapkámban úgy néztem ki mellette mint egy zsák :(( mondhatni marha felemelő volt vele járkálni az utcán
minden pasi forgott utána.Én meg majdnem bőgtem mert engem észre se vettek.Pfúj
Örülök hogy már nem járunk egy suliba
22/L
Én meg mellette a sa
Én nagyon nőies kinézetű vagyok, de viselkedésben nem!
-imádok futni, magasarkúban is tudok gyorsan futni és szokrtam is ha kell a busz után!
-nem nyivákolok, határozottan beszélek és ha kell ordítok, nem sikítok.
-nem félek az egértől és a pókoktól sem.
Semmit nem fogok meg két ujjal. Kivéve, ha szarba lépek és törlöm éppen.
Azon röhögtem, amikor ballagáskor a barátnőmmel egy szál rózsával a kezünkben lefényképeztek minket.
Ő két ujjal illette a rózsát (ahogy kell) én meg összeszorított kézzel szorongattam:D Szegény rózsa...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!