Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális ha a párom más nőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ha a párom más nőt lájkol?

Figyelt kérdés
Szóval,én is lájkolok más férfiakat egyértelmű. Feküdtünk a párommal az ágyban előbb és tiktokozott majd meg hallottam egy kedvenc zeném fél szemmel oda néztem egy szőke hajú csaj volt rajta majd a párom elfordította a telefont és belájkolta. Ez normális? Szerintem nagyon nem!

ma 17:52
 1/7 anonim ***** válasza:
75%
Ahogy a tulzott kontroll sem. 😉
ma 17:58
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Neked lehet, neki nem?
ma 18:03
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem az zavar hanem hogy elforditotta a telefont.
ma 18:17
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
3, kerdezo: azert forditotta el a telefont, mert tudja, hogy nem szereted, ha mas noket lajkol. Ennek ellenere megis csinalja. Te is lajkolsz mas csavokat. Ha nem ismerkedesi celbol tortenik, akkor csak egyszeru tetszeskifejezes, nem kell jelentoseget tulajdonitani neki.
ma 18:23
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom; ezt inkább kellemetlenben mérik, és ez nagyon az.
ma 18:27
 6/7 anonim ***** válasza:
47%
Oh nó kringé
ma 18:33
 7/7 anonim ***** válasza:

Én pont az a fajta csaj vagyok, aki ha meglát egy jó nőt még meg is bökdösi a párja oldalát, hogy nézze már.

Ellenben a titkolózást, hazudozást nem tűröm.

ma 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!