Mennyire tartod normálisnak a családodat, gyakoriak-e a veszekedések, szereted-e őket, ki a kedvenced?
Az én családom nemnormalis..
Senki nem beszél senkivel, mindenki haragszik mindenkire.
Anyám nem beszél a hugaival, a hugai sem egymással.
Az egyik nenikem csak velem beszél, egyik testvéremmel sem
A másik nenikem csak a legkisebb hugommal beszél, senki mással
Pletykal mindenki mindenkiről
Apám egyik testvérével sem beszél, a testvérei senkivel nem beszélnek a családból
Bolondok háza .
A kedvencem a családból nincs, egyik sem százas.
Full buggyant a családom. Nem szeretek menni hozzájuk, és azt se, ha ők jönnek. Szüleim állandóan veszekednek, anyám folyton közbepofázik, nagyszüleim koruknál fogva leépültek, tesóm dilis, nagybátyám hülye...
Férjeméknél fura módon csendben, tiszteletben elvan mindenki meg a rokonsága is jófej. Nekem nincs jó karmám, valami miatt ez jutott.
Minden családnak megvan a maga dilije.
Anyámék 6an vannak testvérek, csak a közösségi felületeken facebook hasonlókon szeretik egymást a látszat kedvéért, közben mindenki kibeszél mindenkit és állandóan megy az ellenségeskedés meg a vita.
Apa nélkül nőttem fel, anyám 2x is elhagyott gyerekkoromban mert szerelmes lett egy paliba apám mellett akivel megszökött meg hasonlók.
Mamám meg anyám testvérei neveltek amennyire tudtak.
Szeretem az anyámat, de néha úgy érzem csak azért szeretem, mert apát nem szerethettem soha , csak anyám volt jelen az életemben már amikor éppen nem a faszik miatt lépett le.
Vannak hugaim de nem érzem magam hozzájuk olyan közel mint azt szeretném.
Elcseszett egy család vagyunk, kedvenceim nincsenek.
N
Én hálát adok, hogy totál normális szerető, segítőkész a családom. Hárman vagyunk testvérek szoros a kapocs egymással és a szüleinkkel is. Kedvencem nincs mindenkit szeretek.
A kapott családból após picit fura, de tűrhető. Anyósom meg nagyon rendes kedves asszony.
Semennyire. Apámnak mindig volt 2 kedvenc gyereke, a többit leszarta. 5 éves koromban váltak el anyámmal, utána leszart. Már meghalt.
Anyám kb megragadt 16 éves szinten. Egész kiskoromban bulizni járkált, cikiztek is a suliban vele hogy rámászott a diszkóban a fiatal djre meg mi egyebek...
Tini koromban mindig rá akart venni hogy menjünk együtt bulizni. Most 60 évesen is mentálisan a tinj korban van, öltözködni is kis méretű cuccokban, fiatalosan öltözik. Az utcán kiröhögik..
Tesóm;
Születésemtől kezdve gyűlöl, mert én lettem apánk kedvence. Soha, semmi jó élményem nem volt vele. Mindent megtett hogy szarul érezzem magam.
Anyai nagyit talá 1x láttam egy temetésen 3-5 évesen. Nem volt rám kíváncsi.
Apai nagyi utált engem anyám miatt.
Egyéb rokonokat nem is ismerem.
Semennyire. Idióta az összes, úgy, ahogy van.
Passzív-agresszív, sértődős, hisztis, de a másik életébe pfázás az megy - és sorolhatnám :D Nem is tartom velük a kapcsolatot már vagy tízéve. Semmi szükségem ilyen emberekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!