Szerintetek az normális lenne ha a szüleimmel meg szüntetném a kapcsolatom?
Figyelt kérdés
Apukámmal semmilyen féleképpen nem tartom a kapcsolatom, egy jó szava se volt hozzám 17 év alatt. Azt vettem észre hogy nem szeret csak elfogad, szóval igazából szerintem érthető ha nem keressem. Anyukámmal élek már egy jó ideje, de igazából itt se minden fényes. Folyton piál, sokat veszekedik velem, többször voltam miatta korházban szorongásos/pánik betegség miatt. Igazából van egy öcsém más palitól, de mindig anya szemében ő volt mindenben az első, ami nem is zavar mert nem vagyok rá féltékeny de sokszor rosszul esett. Sokszor volt kint a rendőrség mert rám emelte a kezét vagy késsel fenyegetett, és meg védtem magam. Sokan mondják meneküljek itthonról költözzek el mert anyám ki készít idegileg és csak rossz vége lesz, nyilván még nem dolgozom tanulok és így nehézkesebb új életet kezdeni hogy nincs rá annyi pénzem. Családunk igazából nem annyira összetartó pár unokatesommal szoktam beszélni és ennyi. szóval ott sem tudnám egy pár ideig meg húzni magam :(. Szóval kénytelen vagyok megvárni amíg a 18-dik életévemet be töltöm, és el mehetek dolgozni..ma 18:12
1/5 A kérdező kommentje:
Helyesírásért elnézést kérek ha valaki talál benne
ma 18:13
2/5 AzImi válasza:
Teljesen nem tudod megszüntetni, mert a törvény szerint köteles vagy gondoskodni róluk ha mondjuk megbetegszenek és segítségre szorulnak. De ha egyébként épp, egészséges emberek akkor természetesen nem vagy köteles minden nap beszélni velük.
3/5 anonim válasza:
Ugyan már, ez a szülőtartás egy baromság, felejtős.
Kérdező, pont ezt kell tenned. Iskola elvégzése, jó esetben szakma, munkábaállás, albérlet vagy munkásszállás, esetleg külföld, mert ott többet lehet keresni. Angolt vagy németet tanulj intenzíven. Szülők a kukába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!