Szerintetek az normális lenne ha a szüleimmel meg
szüntetném a kapcsolatom?
Figyelt kérdés
Apukámmal semmilyen féleképpen nem tartom a kapcsolatom, egy jó szava se volt hozzám 17 év alatt. Azt vettem észre hogy nem szeret csak elfogad, szóval igazából szerintem érthető ha nem keressem. Anyukámmal élek már egy jó ideje, de igazából itt se minden fényes. Folyton piál, sokat veszekedik velem, többször voltam miatta korházban szorongásos/pánik betegség miatt. Igazából van egy öcsém más palitól, de mindig anya szemében ő volt mindenben az első, ami nem is zavar mert nem vagyok rá féltékeny de sokszor rosszul esett. Sokszor volt kint a rendőrség mert rám emelte a kezét vagy késsel fenyegetett, és meg védtem magam. Sokan mondják meneküljek itthonról költözzek el mert anyám ki készít idegileg és csak rossz vége lesz, nyilván még nem dolgozom tanulok és így nehézkesebb új életet kezdeni hogy nincs rá annyi pénzem. Családunk igazából nem annyira összetartó pár unokatesommal szoktam beszélni és ennyi. szóval ott sem tudnám egy pár ideig meg húzni magam :(. Szóval kénytelen vagyok megvárni amíg a 18-dik életévemet be töltöm, és el mehetek dolgozni..
Helyesírásért elnézést kérek ha valaki talál benne
nov. 27. 18:13
2/9 AzImi válasza:
Teljesen nem tudod megszüntetni, mert a törvény szerint köteles vagy gondoskodni róluk ha mondjuk megbetegszenek és segítségre szorulnak. De ha egyébként épp, egészséges emberek akkor természetesen nem vagy köteles minden nap beszélni velük.
nov. 27. 18:25
3/9 anonim válasza:
Ugyan már, ez a szülőtartás egy baromság, felejtős.
Kérdező, pont ezt kell tenned. Iskola elvégzése, jó esetben szakma, munkábaállás, albérlet vagy munkásszállás, esetleg külföld, mert ott többet lehet keresni. Angolt vagy németet tanulj intenzíven. Szülők a kukába.
nov. 27. 18:33
4/9 anonim válasza:
normális
nov. 27. 18:38
5/9 anonim válasza:
#2 Te 🤡!
🤣🤣🤣
Hülyeséget ír...
nov. 27. 19:37
6/9 anonim válasza:
Kettes, hogyne. Az álmaidban max :D
Azt sem tudom már tízéve, hogy mi van a szüleimmel, és eszem ágában nem lesz gondoskodni róluk. Majd megoldják, nem az én problémám.
Kérdező: nincsen semmi kötelezettséged feléjük, szüntesd meg a kapcsolatot, hogyha úgy érzed.
nov. 28. 11:35
7/9 anonim válasza:
szüntesd csak meg a kapcsolatot buborék, jobb lesz max a öcséddel tartsd a kapcsolatot már ha jóban vagytok aztán sok sikert majd az élethez ahogy kirepülsz, mennyi idő van addig még?
nov. 28. 17:07
8/9 anonim válasza:
Ahogy betöltöd a 18-at, semmi közöd nem lesz hozzájuk jogilag, ha akarsz, úgy eltűnhetsz, hogy nyomot sem hagysz magad után. Ha rendőrrel kerestetnek, nem vihetnek vissza hozzá, mivel felnőtt ember vagy. A rendőrök kötelesek azt megmondani, hogy megtaláltak, de ezen kívül csak annyit mondhatnak, amennyire te engedélyt adsz, tehát ha úgy döntesz, akkor annyit sem mondhatnak, hogy hol, mikor, milyen állapotban találtak meg. Teljesen a magad ura lehetsz, ha úgy döntesz.
nov. 29. 12:46
9/9 anonim válasza:
Apud biztosan nem szeret? Nem lehet hogy csak egyszerűen olyan a természete hogy mindig kritizál? Miért vált el anyudtol? Lehet anyuddal is ugyanezt tette?
Vagy lehet nem alakult ki kötödés köztetek megfelelően. Perobáld a kedvét keresni, hogy lássa azt számíthat rád, bármiben. Már azért nem kicsi vagy, képes vagy adni egy felnőttnek is támogatást. Próbáld ki, hátha, nem veszíthetsz semmit, csak amit gondolsz most az vagy megbizonyosodik, vagy megcáfolod.
Anyud veszett ügy ha piál. Őt rá kell vezetni arra, hogy magától jöjjön rá a pia rossz. Valószínűleg ez a problémátik forrásának 90%-a (ha éppen nem iszik és konfliktus van, akkor is)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!