Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiak anyja mindig csak...

A férfiak anyja mindig csak "másodnagymama" lehet a nők anyja mögött?

Figyelt kérdés

tegnap 11:56
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
62%
Igen, ha tipikus belterjes anyuka aki szerelmes a fiába és utálja a menyét. Nyilván másodnagyi, vagy nem létező nagyi lesz majd az ilyen. Az unokát nem ez az elmebeteg szüli, felette nem lesz hatalma. Talán emberként kellett volba kezelni a menyét és nem lenne másodrangú nagyi.
tegnap 18:50
 22/26 anonim ***** válasza:
15%
Mivel általában a nőkbe genetikailag kódolva van hogy gyűlölni kell az anyósukat meg a párjuk komplett családját emiatt ez gyakori jelenség. De én pl az anyai nagyszüleimet nem is ismertem csak jártunk hozzàjuk heti egyszer az apai nagyszüleimmel meg szoros volt a viszony.
tegnap 19:48
 23/26 anonim ***** válasza:
42%
Az anyósokba van genetikailag kódolva, hogy senki nem elég jó az ő kis pici pöttyüknek. Én megpróbáltam szeretni anyósomat, de indokolatlanul hoz minden tipikus anyós tulajdonságot. A férjem többi rokonát kifejezetten kedvelem, a férjem tesóival jobban kijövök, mint a sajátjaimmal. Nem az a baj, hogy a férjem anyja, hanem az, hogy nem komplett.
tegnap 20:55
 24/26 anonim ***** válasza:
Nézd az apai nagymamával elsősorban apuka tartsa a kapcsolatot mwert az ő anyja. Rendszerint azonban ezt is a nőktől várják. Nálunk ugyanolyan nagyi, jöhet amikor akar, a gyerek szereti, mi is megyünk de a kapcsolatot a férjem tartja vele. Ők beszélik meg a dolgokat nem rám hárul. Viszont ha a férjem nem foglalkozna a saját anyjával, én nem tepernék külön, van elég dolgom.
tegnap 21:58
 25/26 anonim ***** válasza:
Marhaság. Ez attól függ melyiket látogatják többet.
ma 00:34
 26/26 anonim ***** válasza:

Nem. Bár általában gyakoribb, hogy a nő anyja az a nagymama, amelyik jobban jelen van. ez azonban csak azon egyszerű okból fakad, hogy az anya-lánya kapcsolat, ha jó és nem sok száz kilométerre laknak egymástól, akkor amikor a "lányból" anya lesz, akkor nyilván ő tud többet segíteni az anyává válás rögös útján vagy egyszerűen ő akar többet segíteni, mert valljuk be ebben az országban az anyós vicceknek minden irányban van alapja és gyakori, hogy az anyák a fiaikkal nincsenek nem hogy jó viszonyban, de semmilyenben és így a menyükkel vagy hát a fiuk párjával is hogyan lennének már jó viszonyban? Sok olyan nő van, aki a kicsi fiát nem akarja engedni felnőni, de az ilyen anyákból lesz aztán a "másodnagymama", hiszen nem tartanak ott, hogy egy másik felnőtt nőt elfogadjanak és normálisan álljanak hozzá. Tisztelet a kivételnek.

Mindezek ellenére én soha nem éreztem úgy, hogy az anyósóm másodnagymama lenne, mert egyszerűen csak mindkét nagymama nagyon más volt, mást kapott tőle a gyerekem, mert mást tudtak nyújtani és ez így volt jól. És nálunk is akét nagymamám egyformán jó volt, mégha más is, és örülök, hogy nálunk ez sose volt probléma.

ma 00:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!