Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom testvére eléggé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom testvére eléggé erőszakolja a páromra azt,hogy vetessuk el a gyereket, természetesen nem fogjuk. De eléggé unom már,párom az nem igazán csinál semmit, mondtam neki, hogy ez válóok lesz előbb utóbb,mert nem normális. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Segítséget kérek,mit csináljak ezzel, ha a párom annyira nem képes,hogy leállítsa. Elhiszem,hogy fontos neki az ikertestvére,de lassan tovább állok,mert kiidegel, így semmilyen családi gyűlésen nem vagyok hajlandó résztvenni. Valami nem normális nála az biztos, és féltékeny, fél,hogy nem fog vele törődni már annyit. Nektek volt ilyen eset? Ti mit csináltatok? Szakítottatok már emiatt valakivel? Akarjuk a gyereket de páromnak eszébe sincsen semmit tenni ezzel.

Nem várom azt,hogy szakítsa még vele a kapcsolatot, de azt igen,hogy állítsa le,mert ez beteges,hogy a testvére akarja megszabni a felnőtt testvérének mit hogyan csináljon, de ezzel elűz a testvére engem, nem is az érdekel,hogy útál hanem az,ahogyan megnyilvánul, és amiket mond. Párom nem érti meg, és úgy tűnik nem is akarja.

tegnap 14:45
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
37%

Hát ez most nálam kiverte a biztosítékot! Mi köze van ahhoz, hogy ti megtartjátok-e a gyereket. Nem mellesleg az abortusz egy szörnyű dolog, és ha csak nem beteg a kisbaba, akkor kb. elfogadhatatlannak tartom. Ha a párod testvére tényleg szereti a párodat, akkor azt kellene néznie, hogy a párodnak mi a jó, és nem a saját önző érdekeit nézni. Hogy van bőr a képén ilyen szörnyű dologra "felbujtogatni" a párodat??? Jó, még ha egyszer ezt szóbahozza, arra még azt mondom, hogy azt kell mondani, hogy "Ezt meg sem hallottam." és ezzel lezárni, de hogy ez rendszeresen előfordul... És ráadásul a szeretet ünnepe közelében... A párodnak tényleg a sarkára kellene állnia, hiszen ennél jóval kisebb horderejű dolgokba sincs joga beleszólni, nem még ilyen - szó szerint - élet-halál kérdésekbe. Miért nem örül, hogy bővül a család, és lesz egy cuki kisgyerek?

Amúgy lehet, párod egyszerűen csak nem akar konfrontálódni, és ráhagyja a testvérére, hogy hagy mondja, úgysincs rá hatással (legalábbis nagyon remélem, hogy tényleg nincs). De mégis mit gondol, hogy akkor később se legyen soha gyereketek, vagy csak "még" ne legyen? Megáll az eszem.

tegnap 15:02
 2/33 anonim ***** válasza:
76%

Elég beteg a testvér, de a parod is

A testvérnek mi köze ahhoz, hogy nektek gyereketek lesz?

Egyébként én többé nem találkoznék a testvérrel, a helyetekben.

tegnap 15:02
 3/33 anonim ***** válasza:
56%

Valószínű azért, meg még ne legyen. Ő is 18 éves?

Egyébként nincs hozzá köze,bármi is az ok.

De ne haragudj, ha ennyit nem tudtok kezelni,és már ez válóok nálad, egy gyereket hogy fogtok felnevelni?

tegnap 15:09
 4/33 anonim ***** válasza:
58%

"mondtam neki, hogy ez válóok lesz előbb utóbb,mert nem normális."

Milyen válóok 18 évesen? xd

tegnap 15:13
 5/33 A kérdező kommentje:
Ő 24 lett. Fogamzásgátlás mellett estem teherbe. El is vetethettem volna de nem tettem. Ez pedig igazán válóok mert a testvére sokkal fontosabb neki szerintem mint a gyerekünk. Folyton azt kell hallgatnom milyen szar ember vagyok. Ehhez kinek lenne idegzete??
tegnap 15:15
 6/33 A kérdező kommentje:
Házasok vagyunk :)
tegnap 15:15
 7/33 anonim ***** válasza:
63%

Kedves első két válaszoló, azt látjátok, hogy a kérdező a felhasználóneve alapján 2006-ban született, 18 éves, ha a 08 arra utal, hogy augusztusi, akkor valószínűleg még középiskolás, még érettségije sincs.... Erre szeretne gyereket vállalni.

Nem tudjuk a család körülményeit, lehet,hogy a "sógornőnek" van a sztoriban a legtöbb esze, hogy ilyen körülmények között elvetetné.

tegnap 15:18
 8/33 anonim ***** válasza:
47%
Vetesd el.
tegnap 15:19
 9/33 anonim ***** válasza:
45%

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhe..

Azt már tudod, hogy hányadik hétben jársz? :)

tegnap 15:22
 10/33 A kérdező kommentje:
Nem vettem el, végeztem az iskolával is, és dolgoztam is. Amúgy meg a testvére meleg. Magyarán mondva nő gyűlölő lehet. :) és nem bírja azt elviselni, hogy nem ő van a középpontban. Nekem ez a sejtésem lehet....
tegnap 15:22
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!