Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen a pasim ?

Figyelt kérdés

Az utóbbi időben rendszeressé vált az alkohol fogyasztása, egyre kiszámíthatatlanabb... nem dühöng meg kötekszik úgy senkivel, egyszerűen csak elvonul a kis műhelyébe és csak iszik.

De mindig csak annyit hogy éppen hogy jó kedve legyen, sose láttam még tajtrészegnek. Eleinte úgy fogtam fel hogy neki is jár egy kis èn idő, nem is zavart tènyleg. De az utóbbi időben egyre gyakoribbá vált ez az ivás nála, és aggódom azért érte.

Gondoltam már arra hogy esetleg lelki eredetű e, de a 4 èv alatt soha nem beszèlt úgy nekem az érzéseiről, alapvetően nyugodt természetű, de jobb a három lépés távolságtartás tőle mások szerint. Velem mindig tisztelettel bánt, ittasan is szóval ezért sem értem.

A legtöbb emberből kivált valamit az ital, más ember lesz mint ami. Viszont ő igy is ugyanolyan, mi értelme ennek ?

Lehet hatni rá valami módon ? Amúgy én 27 vagyok ő 26 ha ez számít esetleg, köszönöm.

tegnap 21:11
 1/7 retektorta ***** válasza:
27%
Ha ez valós kérdés, akkor teljesen fölöslegesen tetted fel. Jön majd a sok okos ember, aki elmondja, hogy a pasid alkoholista, és hagyd ott, amíg nem késő.
tegnap 21:31
 2/7 anonim ***** válasza:
81%
Nem az a kérdés, hogy ő miért iszik, hanem az, hogy te miért vagy vele. Alkoholistákkal nem kerülünk párkapcsolatba. Pont. Ebből jó semmiképp nem sülhet ki. Nem lehet rá hatni. Nem azért iszik, mert nem tudja, hogy az káros. Azért nem látszik rajta, mert masszív alkoholista, ez a normálállapota. Ott kell hagynod.
tegnap 21:32
 3/7 anonim ***** válasza:
Meg kéne kérdezni őt miért iszik és ha nem akar róla lemondani akkor elhagyni.
tegnap 21:38
 4/7 anonim ***** válasza:

Úgy gondolom, hogy egy őszinte beszélgetés nem ártana kettőtök között erről a dologról, mert érthető okokból, ez téged zavar. Ehhez azonban mind a két fél nyitottságára szükség van.

Az, hogy valaki nyugodt természetű, az még nem jelenti azt, hogy kiegyensúlyozott. Elképzelhető, hogy valamilyen szorongásos probléma miatt nyúl a pohár után, ezt nem tudhatjuk, csak sejteni lehet. Ez viszont hosszabb távon csak rosszabbodhat, ha nem sikerül feltárni az okát, bármi legyen is az.

Az, hogy kire, milyen hatással van az alkohol, az meg teljesen egyénfüggő.

Amennyiben szereted a párod, akkor muszáj lesz mindkettőtök érdekében lépned, lépnetek, talán még meg lehet előzni a komolyabb problémákat.

tegnap 21:52
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Lépniük??? Hova lépniük?
tegnap 21:55
 6/7 anonim ***** válasza:
71%

Ha valóban nem félsz tőle, kicsit sem....akkor szépen leülsz vele és ezt megbeszéled vele.

És, hogy fejezze be.

Ha nem tudod megbeszélni vele, vagy nem fog leállni....akkor vagy te is elkezdesz inni időnként vagy elhagyod.

tegnap 22:06
 7/7 anonim ***** válasza:

Aki a pia rabja az már nem hall olyanokat hogy drágám ne igyá má.

Olyan hulyék az emberek hogy azt hiszik hogy kérésre mások csak ugy ugranak. Meg az ő szolgájuk csak.

Szerintem szervezd az életed nelkule.

ma 06:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!