Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért hivatkoznak gyakran fejfájásra, mikor AZ jó
rá?
Nem jó rá. Próbáld ki, hogy migréned van, a hányinger rád jön a szextől hülyegyerek! 🤣
tegnap 14:41
Én sose hivatkoztam még rá.
tegnap 14:55
Van olyan pasi van aki csak akkor akarja ha a nő épp nem, de akkor nagyon és azonnal. Ilyen pl a fejfájás. Hirtelen annyira kanos lesz ha fáj a fejed, dolgozol, aludni szeretnél, nem érsz rá, telefonálsz valakivel, főzöl, nincs kedved szexelni, mert mondjuk 1 órája volt az utolsó és kellene valamit haladni a napi teendőkkel, vagy bármi. Viszont, ha van kedve a nőnek, akkor a pasinak veszekedhetnékje támad és inkább olyankorra próbálja áttenni mikor a nőnek amúgy kellemetlen. Ez nem tudom mi, valami agyi rokkantság, hogy milyen sokszor ez van. A fejfájásnál is ez van, biztos azért fáj a feje a nőnek, mert most direkt visszautasítja, és ettől 3-szor annyira akarja a pasi.
tegnap 14:59
Nem jó rá AZ. A nőnek fejben is ott kell lennie az orgazmushoz eleve, na most ha nekem fáj a fejem, akkor nem tudok semmire koncentrálni. A hüvely nem olyan, mint a fsz, hogy hót mindegy mi van, csak húzogatni kell és jó lesz. A női orgazmus részben mentális “megerőltetést” is igényel.
Mondjuk én még sosem hivatkoztam erre, ha nincs kedvem szexelni, megmondom azt és kész, nem vagyok szexrobot és nem vagyok olyanokkal együtt, akiknek hazudnom kell, mert máshogy nem fogják fel.
tegnap 14:59
Hát én se találok ki semmit mint kibúvó, egyszerűen megmondom, hogy nincs kedvem és megérti. Amikor neki nincs én is elfogadom és nem nyaggatom. Ha a te párod hazudik fejfájást akkor valami nagyon nagy gond van köztetek, de lehet tényleg fejfájós és megintcsak nagy baj, hogy nem hiszed el neki...
tegnap 15:05
Orvos vagy kérdező vagy primitív, érzéketlen görény?
tegnap 15:10
Ha nincs kedvem, megmondom, nem kell rá kifogást keresni. Fejfájásra vagy pl menstruációs fájdalmakra rohadtul nem esik jól a szex, ilyenkor pláne nem kell mondanom semmit, mert ha látja a párom, hogy szarul vagyok akkor nem kezdeményez.
tegnap 15:42
Normális férfi soha nem erőlteti a szexet, ha a barátnője akármilyen okból épp nem szeretné. Valóban sajnos sok nőnél a fejfájás nem valós, hanem csak egy kifogás arra, hogy épp ne kelljen. Bár ez soha nem megoldás, hanem előbb-utóbb felvállalva őszintén meg kéne beszélni az igazat, majd lehetőleg megoldani, ha bármi van. Én nőként a barátomnak soha nem hazudtam se fejfájást, se semmi egyebet, hogyha épp nem volt kedvem a szexhez. Ő vele ilyen téren soha nem volt gond és eddig soha nem mondtam neki 5 év alatt nemet a szexre, valóban mindig kívántam vele és mindig együtt szoktuk eldönteni. Ha pedig épp megvan a mensim, akkor is van szex, de nem kényszerből, hanem alám törölközővel megoldva és kicsi lavor langyos vízzel kézmosáshoz a közelben. Vannak nők, akik mensi alatt jobban kívánják a szexet, főleg a mensi elején és közepén. Néha nálam is ez van random, de nem mindegyik mensimnél.
tegnap 16:31
Én se hazudtam soha fejfájást, de ettől még nem szexelek, ha nem akarok. Aki ezt nem képes felfogni, azzal eleve többet nem szexelek. Milyen ember az, aki élvezi, hogy megdughat valakit, akinek a háta közepére nem hiányzik épp? Nem nagy buli a szex, ha nem kívánod. Persze, a nedvesedésre ott a síkosító, a többit meg el lehet viselni de minek? Ha valami, az ilyen "dugj meg, csak hagyj már békén" helyzetek kiölik a libidót a nőből.
Ahogy írták, a fejfájásra amúgy sem orvosság a szex.
tegnap 17:06
Én derékfájást szoktam mímelni, ha nincs kedvem hozzá.
A páromnak is be szokott csípődni, szóval tudja, miről van szó.
tegnap 19:17
Kapcsolódó kérdések: