Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátnőtök modellkedne, fotózásokra járna, és arra hivatkozna, hogy ő mennyit dolgozik, el lehetne-ezt fogadni?
Nem teljesen èrtem a kèrdès lènyegèt. Mivel kapcsolatban hivatkozik arra, hogy mennyit dolgozik?
Ha pènzt keres vele, ès fedezi vele a megèlhetèsèt, mièrt ingyenèlő?
A kérdés arra vonatkozik, hogy az ilyen nő amikor modellkedni megy, arra hivatkozik, hogy ő dolgozik. Szerintem viszint a modellkedés nem munka, hanem hobby.
Az, hogy pénzt kap érte, semmit sem jelent. Azok is pénzt kaptak, akik elmentek tapsolni egy műsorba. Akkor ők is dolgoztak? Na ugye...
Pénzt keres vele? Akkor dolgozik.
Tipikus suttyó proli mentalitás, hogy a munka az csak olyan lehet, amit utálsz csinálni, a végen hulla fáradt leszel, és sz.arul fizet. De ha trágyát lapátolna, akkor te nem állsz vele szóba, mert lepattogzott a körömlakkja, és nincs beállítva a haja...
dehogynem, az is munka csak nem fizikai.
abszolút ellenezném, vannak elveim.
a modellkedés kemény meló
ha nem volt még részed benne akkor hogyan is tudnád?
nem szórakozás
egyszer menj vele és csináld végig azt a sok szart amit nekik kell és kíváncsi vagyok mennyire fáradsz el ...
nem ingyen élő mert ö is keress vele !
akkor lenne az ha semmilyen bevételi forrása nem lenne
ennél durvább, amikor az irodai munka nem munka, és abban nem lehet elfáradni.
mondják ezt a szalag mellett álló, mindenhez értő atomfizikusok, akik tanulás helyett végigszórakozták a középiskolás éveiket.
Igen, dolgozik. Ez is egy munka. És nem ingyenélő.
Ne csodálkozz, ha kib.sz a p.csába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!