Miért csak a tökéletes lányokat (nőket) mondják gyönyörűnek és hívják őket modellkedni, fotózásokra?
Tudom, hogy önmagában a modell szakma is nehéz, mert mindig meg kell felelni az elvárásoknak.
Nekem mindig azt mondták, hogy nagyon szép arcom van, van egy különleges kisugárzásom és az alakom is jó és javasolták, hogy menjek fotóshoz, majd fotózásokra.
Engem érdekelne is ez, nagyon szívesen mennék fotósokhoz, de a bőröm közel sem tökéletes, vannak pattanásaim, ami szerintem az egyetlen hátrány. Mit lehetne ilyenkor tenni, hogy mégis mehessen ez a fotós dolog?
Az arcomat rendszeresen kezeltetem, használok krémeket, szóval ezen kívüli tanácsokra lenne szükségem!
Nem igazán fedi a kérdésed a leírást,sőt némiképp ellentmondasz saját magadnak, de lényegtelen.
Egy ilyen fotózáson simán eltüntetik a pattanást sminkkel, plusz utómunkával kiretusálják,kétlem, hogy ez problémát jelentene.
Bocsánat, tudom, nem volt egyértelmű. De az összefüggés a "tökéletes bőr-arc" stb. között van. Hogy miért csak őket hívják, és hogy "velük szemben" nekem lenne-e esélyem bőrhibákkal. De még egyszer bocsánat ha így nem egyértelmű!
Hát nem tudom, hogy mennyire profik azok a sminktermékek és mennyit segítenének. Plusz úgy hallottam a retusálás sokba kerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!