Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátnőtök modellkedne, fotózásokra járna, és arra hivatkozna, hogy ő mennyit dolgozik, el lehetne-ezt fogadni?
nagyon unalmas már ez a hozzállás.
sokan támadják a modelleket, a youtubereket, az irodai munkásokat stb, hogy hát ez nem munka, meg miben fárad el stb..
minden munka,amivel pénzt lehet keresni.
nem lehet megítélni egy olyan dolgot helyesen,amit még nem próbáltál.
én ugyan nem vagyok modell,de egy közeli barátnőm igen.
bármennyire is fura,az ő munkája is megerőltető és lehet fárasztó. nem egy élmény 10 órán keresztül ugyanbban a kimeredt pózban mosolyogni a hülye magassarkúban.
lehet máshogy fárad el, mint mondjuk egy fizikai munkás, de ettől függetlenül a modellkedés is munka.
nem szabad ennyire korlátoltnak lenni szerintem.
nyilván én is a saját szakmámat preferálolom és azt tartom igazán nehéznek. de ettől függetlenül mindenkinek az a legnehezebb,amiben benne van.
szerintem egyébként egy ilyen kapcsolatnak nincsen jövője, ahol lenézed és nem tartod munkának a munkáját.
egyik ismerősöm a műkörmös szakmát nem tartja munkának. hát mondanom sem kell meddig tartott a kapcsolata egy műkörmös nővel.
ha nem vagy képes tisztelni a másik hivatását, azzal őt is megsérted .
A modellkedés is munka, ha vkin profin csinálja (értsd: pénzt keres vele, nem szívességként csinálja, nem "modellkedés" címszóval k...skodik). Nemcsak az a munka, amikor a gép fölött görnyedsz vagy a gyártósornál, és amit utálsz csinálni. Ennyi erővel egy IT-s sem dolgozik, ha neki kifejezett örömet szerez az, amit csinákl, mert "csak szórakozik".
Amúgy meg a modellkedés sem fenékig tejfel. Ha vki profin csinálja, annak gyakran egy 6 képből álló sorozatért gyakran órákig kell pózolnia a kamera előtt, gyakran elég mostoha körülmények között (láttam pár ilyen dokumentumfilmet, pl. hidegben a felhőkarcoló tetején bikiniben, mert a fürdőrucis cég decemberben akarta elkészíttetni a képeket... 2 óra után rá is adtak szerencsétlen csajra egy fürdőköpenyt...), a testsúlyukat tartaniuk kell (és nem, a közhiedelemmel ellentétben nem lesz attól csodás alkata egy nőnek, ha nem zabál össze mindent), és úgy kell kinézniük minden képen, ahogy az ügyfél azt akarja... ehhez elég sok koncentrálás kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!