Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátnőtök modellkedne, fotózásokra járna, és arra hivatkozna, hogy ő mennyit dolgozik, el lehetne-ezt fogadni?
Bocs, de szerintem azért, mert valamivel pénzt lehet keresni, még nem feltétlenül jelent munkát. Bár gondolom neked ennyi erővel azok is munkások, akik elmennek tapsolni XY müsorokba, meg a valóvilágos sztárok is azok. Szíved joga így gondolni.
Szerintem a modellek nem munkásemberek, hanem olyan ingyenélők, akik pénzt kapnak a hobbyjukért, mert nehéz lenne valódi munkát végezni, pl. pakolgatni és pénztárosnak lenni egy boltban 10-12 órát.
DE MONDOM:
Friss kapcsolatban ezt így az ember képébe vágni veszélyes. Na nindegy, sziasztok.
ezzel az erővel menjünk vissza a barlangba, mert az olyan "igazi".
jól néznénk ki, ha mindenki a kisboltban kulizna 10-12 órákat.
hol lennének az orvosok, a tanárok, a művészek (bár ezt lehet, hogy nem is kellene ideírnom, ehhez fejletlen az agyad), és igen: a modellek?
Egyik sem hasonlítható a modellekhez.
Az orvosok életeket mentenek meg, embereken segítenek. A tanárok tovább adják a tudást, ráadásul mindketten diplomás emberek. A művészek meg zsenik, műveiken keresztül adnak valamit a világnak, pl. aki elmélyed a komoly képzőművészeti alkotásokban, ezt észreveheti. Michelangelo freskója pl. kemény munka árán készült el.
A modellek ezzel szemben pucsítanak, pózolnak, ráadásul ingyem márkás cuccokban. Ezekhez nem kell ész, csak adottság.
Nem nézem le a modelleket, mert nincs velük bajom, de kezeljük már helyén a dolgokat. Viszont ha odaszólnék "édesem, te most nem dolgozni mész, ne mondj ilyet", akkor lenne abból botrány, nekem állna mindenki.
Jó, befejeztem a vitát.
De már kezdem érteni, sok pasi miért kefél félre: mert nem lehet önmaga, hazugságban kell élnie, hogy a párjának megfelelne. Ja, valszeg nem lesz sokáig velem, max addig, amig fen tudom tartani a látaszatát a dolgoknak.
Na hellosztok! lépek mert dolgom van.
És azt hiszed, ha 5 év után vágod hozzá, hogy ez nem munka, és nem is dolgozik, csak egy ingyenélő lusta picha, akkor nem fog kidobni?
Őszintén: ha ennyire lenézed, minek vagy vele? Nem érzed, hogy mennyire szánalmas, hogy olyanba dugogatod a farkad, akit ennyire lenézel? Értem én, hogy szép, meg lehet vele villogni a haveroknak, de ezzel csak lejáratod magad mindenki előtt, hogy megveted, de azért dugni jó lesz.
Legalább az ismerőseidnek van kin röhögni. A nevetés jót tesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!