Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a barátnőtök modellkedne,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a barátnőtök modellkedne, fotózásokra járna, és arra hivatkozna, hogy ő mennyit dolgozik, el lehetne-ezt fogadni?

Figyelt kérdés
Meggyőződésem szerint a modellkedés nem munka. Aki ilyet mondd, hogy ő "dolgozik", maga is tisztában van azzal, hogy a valóságban nem dolgozik, csak szórakozik, amiért kap pénzt. Persze friss párkapcsolatban ezt nem jó felvetni, és nem az irigykedés mondja belőlem, hogy az ilyen ingyenélő, párkapcsolat ide vagy oda...
2018. dec. 23. 08:05
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:

Bocs, de szerintem azért, mert valamivel pénzt lehet keresni, még nem feltétlenül jelent munkát. Bár gondolom neked ennyi erővel azok is munkások, akik elmennek tapsolni XY müsorokba, meg a valóvilágos sztárok is azok. Szíved joga így gondolni.

Szerintem a modellek nem munkásemberek, hanem olyan ingyenélők, akik pénzt kapnak a hobbyjukért, mert nehéz lenne valódi munkát végezni, pl. pakolgatni és pénztárosnak lenni egy boltban 10-12 órát.

DE MONDOM:

Friss kapcsolatban ezt így az ember képébe vágni veszélyes. Na nindegy, sziasztok.

2018. dec. 23. 08:18
 12/36 anonim ***** válasza:
96%

ezzel az erővel menjünk vissza a barlangba, mert az olyan "igazi".

jól néznénk ki, ha mindenki a kisboltban kulizna 10-12 órákat.

hol lennének az orvosok, a tanárok, a művészek (bár ezt lehet, hogy nem is kellene ideírnom, ehhez fejletlen az agyad), és igen: a modellek?

2018. dec. 23. 08:29
 13/36 anonim ***** válasza:
95%
Te nagyon ostoba vagy kérdező!De ne izgulj,sokáig úgysem lesz veled.
2018. dec. 23. 08:38
 14/36 A kérdező kommentje:

Egyik sem hasonlítható a modellekhez.

Az orvosok életeket mentenek meg, embereken segítenek. A tanárok tovább adják a tudást, ráadásul mindketten diplomás emberek. A művészek meg zsenik, műveiken keresztül adnak valamit a világnak, pl. aki elmélyed a komoly képzőművészeti alkotásokban, ezt észreveheti. Michelangelo freskója pl. kemény munka árán készült el.

A modellek ezzel szemben pucsítanak, pózolnak, ráadásul ingyem márkás cuccokban. Ezekhez nem kell ész, csak adottság.

Nem nézem le a modelleket, mert nincs velük bajom, de kezeljük már helyén a dolgokat. Viszont ha odaszólnék "édesem, te most nem dolgozni mész, ne mondj ilyet", akkor lenne abból botrány, nekem állna mindenki.

2018. dec. 23. 08:38
 15/36 A kérdező kommentje:

Jó, befejeztem a vitát.

De már kezdem érteni, sok pasi miért kefél félre: mert nem lehet önmaga, hazugságban kell élnie, hogy a párjának megfelelne. Ja, valszeg nem lesz sokáig velem, max addig, amig fen tudom tartani a látaszatát a dolgoknak.

Na hellosztok! lépek mert dolgom van.

2018. dec. 23. 08:42
 16/36 anonim ***** válasza:
100%

És azt hiszed, ha 5 év után vágod hozzá, hogy ez nem munka, és nem is dolgozik, csak egy ingyenélő lusta picha, akkor nem fog kidobni?

Őszintén: ha ennyire lenézed, minek vagy vele? Nem érzed, hogy mennyire szánalmas, hogy olyanba dugogatod a farkad, akit ennyire lenézel? Értem én, hogy szép, meg lehet vele villogni a haveroknak, de ezzel csak lejáratod magad mindenki előtt, hogy megveted, de azért dugni jó lesz.

Legalább az ismerőseidnek van kin röhögni. A nevetés jót tesz.

2018. dec. 23. 08:44
 17/36 anonim ***** válasza:
94%
Fogdd már fel, hogy az is munka. Nem csak a proli munka a munka.
2018. dec. 23. 08:45
 18/36 anonim ***** válasza:
97%
Keress magadnak egy napszámost!
2018. dec. 23. 08:51
 19/36 anonim ***** válasza:
95%
Van modell ismerősöm, azért nem annyiból áll az egész, hogy polózolsz kettőt és jön a lóvé. Elég megerőltető munka, fizikailag is és mentálisan is.
2018. dec. 23. 08:51
 20/36 anonim ***** válasza:
95%
Hagyjátok, már elkezdődött a műszak a gyárban.
2018. dec. 23. 08:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!