Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért vetik meg az emberek...

Miért vetik meg az emberek jobban azt, akinek nincs gyereke, mint azt, akinek van, de nem neveli?

Figyelt kérdés

dec. 23. 22:30
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
96%
Kit érdekel idegenek véleménye. Vessen meg, aki akar, akkor sem szülök, mert nem szeretem a gyerekeket.
dec. 24. 16:06
 32/38 tothp ***** válasza:
50%

Normális ember szemében senki sem lehet megvetendő a vallása, bőrszíne, családi állapota, stb miatt.

De ha valaki ezt az állapotát arra használja fel, hogy másoknál előbbre tartsa magát, vagy épp a magafajtát mártírnak állítsa be, az már akár jogosan is okozhat megvetést, negatív véleményt.

dec. 24. 18:44
 33/38 anonim ***** válasza:
92%
Amúgy engem melegként ez teljesen megdöbbent, hogy mindig a nőt kérik számon, ha nincs gyereke miért, a férfit soha. Én amúgy marhaságnak tartom elítélni azt akinek nincs gyereke vagy mondjuk 5-6 gyereke van. Ő dolguk, ha így boldogok, akkor nincs jogom beleszólni. Nekem sincs gyerekem, örökbe sem tudnék fogadni.
dec. 24. 22:00
 34/38 anonim ***** válasza:
91%
Röviden és tömören, mert ebben a témában a középkorban tart a magyar társadalom és erre erősít rá a propaganda, mert kell mindenkinek az ellenségkép. Fenn kell tartani a gyűlölködést, mert könnyebben kezelhető a minden kérdésben durván megosztott társadalom
dec. 24. 22:53
 35/38 anonim ***** válasza:
65%

Hát, mert akinek jól keres a férje az kap adókedvezményt, egykulcsos adót, hülye lenne menni dolgozni.

Amelyik el is megy dolgozni csak hobbiból.

És adja az állam a házra is a pénzt, kvázi semmiért nem kell megdolgozniuk, beleteszik a feneküket a készbe.

Mikor még a rezsicsökkentés korábbi verziója volt még a luxus szintű fogyasztásukat is az állam támogatta.

Aki meg szingli az éljen meg ahogy tud ugye.

Ugyan miért lenne nehezebb a gyereknevelés, mint pénzért, megélhetésért dolgozni?

Akkor esnek pofára ezek a goldoggerek, mikor az eltartójuk lecseréli őket egy fiatalabbra, na onnantól tényleg nehezebb lesz gyerekkel, egyedülállóként.

dec. 25. 03:04
 36/38 anonim ***** válasza:
86%
szerintem orszagfuggo is. en Ausztraliaban elek itt meg az is ritka kerdes tarsasagban hogy van-e gyereked hat meg az hogy mennyi meg miert meg miert nem stb. ez legalabb annyira tabu mint az hogy amit vettel mennyibe kerult mibol vetted es foleg MENNYIT KERESEL? ennel nagyobb bunkosag itt nincs mint a legutobbi kerdes.
jan. 6. 04:29
 37/38 anonim ***** válasza:
#36 Ez lenne a normális.
jan. 6. 08:40
 38/38 anonim ***** válasza:
86%
Igen en is igy gondoltam amikor hazalatogattam 2000 ben Mo ra. de nem igy volt olyan kerdeseket tettek fel hogy felakadtak a szemeim.
jan. 12. 10:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!