Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért vetik meg az emberek...

Miért vetik meg az emberek jobban azt, akinek nincs gyereke, mint azt, akinek van, de nem neveli?

Figyelt kérdés

tegnapelőtt 22:30
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
100%
Kit érdekel idegenek véleménye. Vessen meg, aki akar, akkor sem szülök, mert nem szeretem a gyerekeket.
tegnap 16:06
 32/35 tothp ***** válasza:
44%

Normális ember szemében senki sem lehet megvetendő a vallása, bőrszíne, családi állapota, stb miatt.

De ha valaki ezt az állapotát arra használja fel, hogy másoknál előbbre tartsa magát, vagy épp a magafajtát mártírnak állítsa be, az már akár jogosan is okozhat megvetést, negatív véleményt.

tegnap 18:44
 33/35 anonim ***** válasza:
92%
Amúgy engem melegként ez teljesen megdöbbent, hogy mindig a nőt kérik számon, ha nincs gyereke miért, a férfit soha. Én amúgy marhaságnak tartom elítélni azt akinek nincs gyereke vagy mondjuk 5-6 gyereke van. Ő dolguk, ha így boldogok, akkor nincs jogom beleszólni. Nekem sincs gyerekem, örökbe sem tudnék fogadni.
tegnap 22:00
 34/35 anonim ***** válasza:
88%
Röviden és tömören, mert ebben a témában a középkorban tart a magyar társadalom és erre erősít rá a propaganda, mert kell mindenkinek az ellenségkép. Fenn kell tartani a gyűlölködést, mert könnyebben kezelhető a minden kérdésben durván megosztott társadalom
tegnap 22:53
 35/35 anonim ***** válasza:
70%

Hát, mert akinek jól keres a férje az kap adókedvezményt, egykulcsos adót, hülye lenne menni dolgozni.

Amelyik el is megy dolgozni csak hobbiból.

És adja az állam a házra is a pénzt, kvázi semmiért nem kell megdolgozniuk, beleteszik a feneküket a készbe.

Mikor még a rezsicsökkentés korábbi verziója volt még a luxus szintű fogyasztásukat is az állam támogatta.

Aki meg szingli az éljen meg ahogy tud ugye.

Ugyan miért lenne nehezebb a gyereknevelés, mint pénzért, megélhetésért dolgozni?

Akkor esnek pofára ezek a goldoggerek, mikor az eltartójuk lecseréli őket egy fiatalabbra, na onnantól tényleg nehezebb lesz gyerekkel, egyedülállóként.

ma 03:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!