Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért vetik meg az emberek...

Miért vetik meg az emberek jobban azt, akinek nincs gyereke, mint azt, akinek van, de nem neveli?

Figyelt kérdés

tegnap 22:30
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
89%
7. A gyerekmentes élet nem egyenlő a szingliséggel. Sok házas, vagy kapcsolatban élő tudatos gyerekmentes pár van. Pl mi is a férjemmel.
tegnap 23:16
 12/32 anonim válasza:
96%

Én például jobban megvetem azt, aki nem neveli, mint akinek nincs.

Az egyik úgy döntött hogy neki jobb lesz így, és él egy boldog életet, ebben nincs mit megvetni.

A másik tönkretesz egy életet, na és ez már probléma

tegnap 23:40
 13/32 anonim ***** válasza:
49%

Én úgy gondolom, az a könnyebb út ha a mások terhére szülsz... eltartod magad stb. Kiszolgáltatod magad.

Gyerek mellett jár egy csomó adókedvezmény is... azért ez könnyebb mint Nélküle :D Azt sem értem, hogy a frissensült anyák miért nem mennek dolgozni fél év múlva...

ma 00:09
 14/32 anonim ***** válasza:
100%
"frissensült anyák" :D
ma 00:15
 15/32 anonim válasza:
100%

14

Még ropogós XD

ma 00:17
 16/32 anonim ***** válasza:
17%

"Azt sem értem, hogy a frissensült anyák miért nem mennek dolgozni fél év múlva..."

Idióta. Erre nem lehet mást mondani.

ma 01:20
 17/32 anonim ***** válasza:
81%
16. Mi a gond vele? Teljesen jogos. Szimpla lustaság 3 évig otthon ülni a gyerekkel. Ez csak itthon divat. Külföldön, pl amerikában max pár hónap a szülési szabadság, nem évek.
ma 02:12
 18/32 anonim ***** válasza:
16%

Egy fél éves gyereknek az anyjára van szüksége.

Amúgy téged miért bánt? Mi közöd ahhoz, hogy más szülők hogyan döntenek? Biztos nem adnám félévesen bölcsibe. Veszel ki majd szabit, mikor két hetente elkap valamit? Ja, megvan. Azt oldja meg az anyja. Kelljen fel ő éjszaka, és másnap reggel meg menjen dolgozni.

Talán irigy vagy? AZt hiszed sok mindent lehet csinálni egy baba mellett?

Mellesleg az eu-ban sehol nem pár hónap. És ha az usa-ban annyi is, akkor sem jelenti azt, hogy roihan mindneki vissza dolgozni, hanem majd keres másik munkahelyet, ha nagyobb a gyerek.

De tudom mi a bajod. Irigy vagy a gonosz, csúnya nőkre, akik évekig csak havajpoznak a gyerek mellett mert lusták dolgozni. Ugye, incike?

ma 02:51
 19/32 anonim ***** válasza:
100%

Engem nem érdekel ki mit csinál.

Nekem van gyerekem, de abszolút nem vetem meg azt, akinek nincs. Inkább az nem "ember a szememben", akinek van, de szrk rá.

És sztm sokan vannak hasonlóan evvel.

ma 05:00
 20/32 anonim ***** válasza:
51%

na a 18as valami eltartott lehet ha ennyire elevenébe vágott a komment:-D

Lelkem, nyugi, de külföldön legkésbőbb a gyerek 1 éves korában vissza kell menni dolgozni, vagy a pasid megszakadhat hogy eltartson téged is míg otthon babucikázol...utána meg nem fogsz kelleni sehova.

ma 06:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!