A felnőtt emberek, akiknek pl nincs gyereke, szoktatok rajzfilmeket nézni? Aki igen, mi okból?
Nem ciki?
Aki néz rajzfilmeket melyiket nézitek?
Itt nem az animékre gondolok.
Néha szoktam, de nem gyerekmeséket, hanem animációs sorozatokat (arcane, a kék szemű szamuráj).
Ha valaki gyerekmeséket néz, azt önmagában még nem tartom cikinek, amennyiben igényes dolgokról beszélünk, nem pedig cocomelon színvonalról.
Szoktunk férjemmel, nem tartjuk cikinek.
Rick és Morty, Rejtélyek városkája, Solar Opposites, Harley Quinn, stb. De ezek amúgyis inkább felnőtteknek szól. Olyan igazán gyerekes dolgokat nem nézünk.
Filmeket nem, de sorozatok szokásom újranézni. Van, amit nosztalgiából, van, amit kíváncsiságból, hogy tényleg olyan volt-e, mint amire emlékszem. Olyan is akad, amit gyerekként nem néztem végig, és most tudom ezt pótolni. Ahogy olyan is van, amit amúgy a mai napig a kedvenceim közt tartok számon (Tini Titánok, Ben 10) és jó időnként, 1-2 részt megnézni belőlük.
Sosem éreztem ezt cikinek, nem hinném, hogy ez változni fog.
Régi Cartoon Network-ös sorozatokról van szó, többségét igyekszem eredetiben nézni.
Gravity falls-t rendszeresen újranézem.
Kicsi koromban is a kedvencem volt, aztán eredetiben is megnéztem. És tavaly még az Oregoni Boring városába is eljutottam (innét vették az ötletet a készítők).
Néhány régi Disney-t megnézek, modern animációkat nagyon szeretek és a stílusuk hasonlít az animékhez, régen néztem South Parkot, mostanában nézem A Kiábrándult Királylányt. Modern animációk közül fickóként is egyik nagy kedvencem a Jégvarázs. :D Illetve például Hős Hatos és Zootropolis is.
35/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!