Ha 19 éves fejjel még mindig szeretek rajzfilmeket nézni és mesét olvasni gyereknek számítok?
Némelyik szülő is élvezi a mesét, amit a gyereke néz a tévében, tehát együtt nézik (ahelyett, hogy szóban mesélne neki...!).
Ugyanez áll fenn a rajzfilmeknél. Én nem tartom abnormálisnak, habár szokatlan ebben a korban.
Kicsi korodban szoktak neked mesélni? Nem ki vagy éhezve a mesékre, rajzfilmekre?
65 éves fejjel napi rendszeresseggel olvasok mesét az unokáimnak, és nagyon lvezem.
Benedek Elek és Arany János, Grimm, Andersen felnőtt fejjel írták a meséket. A meséket mindig felnőttek találták ki.
A felnőttek szeretik nézni a klasszikus rajzfilmeket is.
Ha amúgy a kirodnak megfelelően művelődsz, olvasol, a mese, gyerekregny, ifjúsági regény is belefér pihentető nosztalgiának.
Sajnálom, de túl gyerekes vagy. Mehetsz a gyógyóba.
Amúgy nem. Többnyire a társadalom elhagyta azt a véleményt már, hogy a “felnőttek nem nézhetnek meséket”. Nem vagy egyáltalán gyerekes.
Nem, én például a The Owl House-t és az Amphibia-t imádom nagyon. Modernebb darabok mondjuk, mint a klasszikus "rajzfilmek". De nagyon aranyos, vicces, megható, izgalmas és fordulatokkal teli mindkettő.
18 éves vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!