Miért tartják gyerekesnek azt ha egy felnőtt szereti a rajzfilmeket meg a videó játékokat?
Mit foglalkozol vele, hogy ki, mit gondol rólad?
Én 34 éves 110 kilós hapsi vagyok, de egy jó Tom és Jerry, vagy Frédi és Béni bármikor jöhet a mai napig.
Én 24 vagyok és ugyanezeket szeretem, csak én nő vagyok. A Doom meg a Spongyabob bármikor jöhet. :D
Amúgy nem értem mit foglalkozol velük. Csak azért nem hagynám abba ezeket, mert másnak nem tetszik. Felnőttként már kötelező lenne elhanyagolnom azokat a dolgokat amiket szeretek és a nyugdíjjra meg az ilyenenkre koncentrálni vagy mi? :D Nem akarok majd 30 valahány évesen sem ilyen besavanyodott lenni. Amúgy meg az alkesz ismerősökkel főleg nem foglalkoznék. Talán majd a kocsma is kimegy a divatból.
Én 34 éves 110 kilós hapsi vagyok, de egy jó Tom és Jerry, vagy Frédi és Béni bármikor jöhet a mai napig.
Szűz vagy még?
Én 1 hónap múlva leszek 30. Most nézem vacsoránál a Star Wars Rebelst, mert imádom. Pont nem érdekel, hogy ki mit károgna erre. 29N
Részvétem. Milyen érzés , hogy a legszebb húszas éveidnek vége ? Beindul az öregedés.
5-ös!
Miért, csak nem el akarod venni?
Miért, csak nem el akarod venni?
Nem akarom. Csak egy megjegyzés volt. Tipikusan az a lúzer aki az anyjával él 34 évesen. Szűz akinek az anyja volt az egyetlen nő az életében. 110 kiló dagadt undorító test nem kell senkinek.
9-es!
Ha gondolod összefuthatunk személyesen, hogy meggyőződj az igazadról!
Ebbe a névtelen, arctalan sértegetésbe én nem megyek bele. Még a végén azt hinné valaki, hogy kisebbségi komplexusom van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!