Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért tartják gyerekesnek azt...

Miért tartják gyerekesnek azt ha egy felnőtt szereti a rajzfilmeket meg a videó játékokat?

Figyelt kérdés
Munka után általában szeretek így kikapcsolódni. Ez miért szúrja sok ember szemét és miért elfogadottabb az ha valaki munka után a kocsmába megy lerészegedni?
2021. dec. 28. 18:23
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
92%
9. Te nagyon fogyatékos vagy. Azért, mert szereti a rajzfilmeket? Ha bár mindennél jobban gyüllölöm az exemet, de pl az is szerette a Tom és Jerryt. Nem mondanám lúzernek és nem 120 kg volt.
2021. dec. 28. 19:04
 12/13 anonim ***** válasza:
Szerintem aki ilyenekkel foglalkozik, hogy mit gondolnak róla, az nem felnőtt fejben. A férjemmel szeretjük a meséket, animéket, ha időnk engedi kockulunk is. 30-asok vagyunk, egy lassan 3 éves fiunk van. Tök jó a családi életünk, a kikapcsolódás meg teljesen magánügy.
2021. dec. 29. 13:24
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Engem egyáltalán nem érdekel, hogy mit gondolnak erről.

Bár én magamban rajzfilmeket nem szoktam nézni (sőt, nagyjából semmilyen filmet, kb évente ha 1-2 alkalommal), de barátnőmmel például együtt sokszor nézünk ilyeneket is, pedig mindketten 30 körül vagyunk vezető pozíciójú munkában, lassan gyerekkel. Én pedig még most is elég sok időt töltök a szabadidőmből videojátékokkal, autós szimulátorokkal, stratégiai játékokkal (DOTA 2, StarCraft II, Cities: Skylines, stb), csak ezért tartok is otthon egy gamer gépet amit magamnak építettem. Nincs ebben semmi, mi például TV-t nem nézünk szinte soha, csak a Comedy Centralt ha megy a Family Guy vagy a South Park, helyette csináljuk ezeket, meg olvasunk is gyakran könyvet, híreket az interneten. Nem gondolom, hogy az üres agyú TV bámulás, ahol félpercenként kapsz 5 reklámot, és csak nézed ami megy, de valójában nem is azt néznéd legszívesebben, előkelőbb szórakozási forma lenne, mint egy videojáték vagy egy rajzfilm.

2022. jan. 12. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!