Miért tartják gyerekesnek azt ha egy felnőtt szereti a rajzfilmeket meg a videó játékokat?
Engem egyáltalán nem érdekel, hogy mit gondolnak erről.
Bár én magamban rajzfilmeket nem szoktam nézni (sőt, nagyjából semmilyen filmet, kb évente ha 1-2 alkalommal), de barátnőmmel például együtt sokszor nézünk ilyeneket is, pedig mindketten 30 körül vagyunk vezető pozíciójú munkában, lassan gyerekkel. Én pedig még most is elég sok időt töltök a szabadidőmből videojátékokkal, autós szimulátorokkal, stratégiai játékokkal (DOTA 2, StarCraft II, Cities: Skylines, stb), csak ezért tartok is otthon egy gamer gépet amit magamnak építettem. Nincs ebben semmi, mi például TV-t nem nézünk szinte soha, csak a Comedy Centralt ha megy a Family Guy vagy a South Park, helyette csináljuk ezeket, meg olvasunk is gyakran könyvet, híreket az interneten. Nem gondolom, hogy az üres agyú TV bámulás, ahol félpercenként kapsz 5 reklámot, és csak nézed ami megy, de valójában nem is azt néznéd legszívesebben, előkelőbb szórakozási forma lenne, mint egy videojáték vagy egy rajzfilm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!