Tiszteletlenség ilyet mondani az édesanyámnak? Te, ha szülő volnál, megpofoznál ezért?
Sztem ez nagyon diplomatikus és őszinte kijelentés..
Nem tiszteletlen.
Leginkább attól függ, milyen hangnemben közölted ezt vele?
Mi volt a vita alapja, és mi az a legrosszabb, amit kihoz belőled?
Ezek nélkül nehéz lenne válaszolni, de általánosságban a felpofozást soha nem tartom jó dolognak.
De vannak kivételek is.
Nem egyszeru gyermekeket nevelni, de talan ezis az elet iskolajahoz tartozik, En igy fogom fel.
Sosem vertem meg a gyermekeimet, de 1-er kapott pofont a fiam, mivel elvitte a mobilomat, es a kocsimat is, de Nekem surgosen elkellett volna mennem, s keszen alltam az indulasra, s nincs kocsi!
Nem a tetteert kapott, hanem azert, mert nem szolt! Mindig jo baratonkent neveltem a gyerkocoket, a mai napig is igy van,
de En inkabb szoval es beszelgetessel oldom meg ezeket a problemakat es nem veressel.
A gyermekek egyebkent is vagy a szuleik tulajdonsagait, szokasait viszik tovabb, vagy pedig kialakitjak a sajat kis sorsukat, de a sajat szokasokat fogjak bevezetni, es ezt tudni kell a szulonek elfogadni, de erre nagyon sok szulo nem kepes.
Az En gyermekeim sem hasonlitanak Ram, illetve kulsore talan, de a lelki teren teljesen masak, mivel mas szemelyisegek, de En orulok ennek es elfogadom, mivel En neveltem Oket, igy orulok annak, amit Ok teremtettek meg, Onmagukat es van onbizalmuk es hituk!
Hát a te anyád bármit mond, benne van a verés, ütés!
Nagyon agresszív minden megnyilvánulása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!