Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogosan érzem magam rosszul...

Jogosan érzem magam rosszul amiért nem köszöntöttek fel?

Figyelt kérdés

Mint eddig az évek alatt, most évben is törekedtem mindenkinek, hogy előre megtervezzem a születésnapi ajándékát.

Anyósoméknak is és sógornőméknek is legalább fejenként 40-50 ezer forintot költöttem ajándékra. Próbáltam olyan ajándékot venni aminek hasznát is veszik és örülnének neki. (Az én szüleim és testvérem messze lakik másik országban, tehát velük csak évente vagy pár évente találkozom, tőlük amúgysem várnék semmit.)

De pénteken volt a születésnapom.. és sehol semmi. Tudták hogy akkor van. facebookon írtak annyit egy poszt alá hogy "Boldog születésnapot" és ennyi. Pedig közel laknak hozzánk. Feltűnt a férjemnek is, azt hittük haragszanak valamiért és rákérdezett a hugától hogy ez miért van, és annyit mondott hogy "hát felköszöntöttük a facebookon".

Igazából, nem ajándékot vártam.. csak maga az érzés hogy én törtem magam azon hogy jó születésnapjuk legyen, én meg annyit nem érdemeltem hogy személyesen felköszöntsenek. Pedig jól állnak anyagilag, nagyon is, mi nem annyira, szülés után baba mellett, hitellel a nyakunkon van kiadásunk bőven, mégis gondoskodtam róluk..

Kicsit gyerekesen hangzik, és el is engedem most már a dolgot, de úgy valahol, lelkileg kicsit megvisel hogy "ennyit sem érek"... Jogosan bánt ez a dolog, másnak is rosszul esne vagy én vagyok ennyire lelki nyomorék?

dec. 16. 11:34
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
53%

37#

"Pedig jól állnak anyagilag, nagyon is, mi nem annyira, szülés után baba mellett, hitellel a nyakunkon van kiadásunk bőven, mégis gondoskodtam róluk.."

Ne légy már ennyire naív 😂 igen is várt volna egy jó adag ajándékot.

dec. 17. 18:33
 42/43 anonim ***** válasza:
100%

2 éve személyesen eljöttek és felköszöntöttek?

Karácsony előtt pár nappal?

dec. 17. 21:32
 43/43 A kérdező kommentje:

Utolsónak-Akkor még igen. Ezért nem értem mi ez a nagy változás.

De már teljesen mindegy. Túl tettem magam rajta, akkor hirtelen szíven ütött, de nagy gondolkodásom közepette vissza csöppentem a való életbe, hogy vannak nagyobb gondjaim mint egy köszöntés. :)

dec. 18. 20:08
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!