Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hiba volt eljönni a bántalmazó...

Hiba volt eljönni a bántalmazó családomtól?

Figyelt kérdés
Mikor apám már annyira agresszív volt, hogy kiverte a fogam, leléptem. De most eljutottam oda, hogy anyagilag annyira szar helyzetben vagyok, hogy már kajám sincs. Szó szerint semmi. Vissza kéne menni, hogy legalább enni tudjak?

#család #Agresszív apa
dec. 8. 15:14
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
84%
Végül is, neted van, talán szállásod is. kaját meg max koldulsz.
dec. 8. 15:18
 2/25 anonim ***** válasza:
100%
Hajláktalan szálló, ingyen konyha, bármelyik másik rokon, barát, ismerős. Hol laksz, mit dolgozol, miért nincs kajára pénzed?
dec. 8. 15:18
 3/25 A kérdező kommentje:
Van szállásom (albérlet), az viszoi el majdnem az összes fizetésemet. (Bébiszitterként dolgozom.)
dec. 8. 15:20
 4/25 A kérdező kommentje:
Nő vagyok, 23 éves.
dec. 8. 15:21
 5/25 anonim ***** válasza:
100%

Olcsóbb albérlet, lakótárs, szoba bérlés? Mennyit dolgozol? Nem tudnál többet bébiszitterkedni? Vagy más munka után nézni?

A népkonyhának nézz utána. Pesten laksz? Vagy milyen megyében?

dec. 8. 15:25
 6/25 A kérdező kommentje:

Zala megyében élek.

Sajnos több család is csinál olyanokat, hogy az utolsó pillanatban mondják le, hogy ma mégsem kell mennem, így akkor annak a napnak annyi.

dec. 8. 15:30
 7/25 anonim ***** válasza:
96%
mi lenne ha rendes állando munkåt keresnél .
dec. 8. 15:36
 8/25 anonim ***** válasza:
97%

Aki kiveri a fogad majd szerinted enni ad? Mi van, ha legközelebb nem áll meg a fogadnál? Mit akarsz majd enni, ha kiveri az összeset?

Biztos inkább nem ennék 2 napig, minthogy ilyen helyre visszamenjek.

Kérj valamennyi előleget, vagy lemondási díjat.

dec. 8. 15:46
 9/25 anonim ***** válasza:
94%

"az utolsó pillanatban mondják le"

Mielőtt vállalsz egy munkát, kösd ki, hogy 24 órán belüli lemondásnál ki kell fizetniük, amit kértek.

dec. 8. 15:47
 10/25 anonim ***** válasza:
100%

9

Oké, kiköti, és? Ha nincs szerződés (márpedig gondolom, nincs), akkor sajnos semmivel sem lehet kényszeríteni az ügyfelet, hogy fizessen.

Amúgy meg állandó munka után kellene nézni, mert ez így nagyon esetleges. Ennél egy elárusítói vagy takarítói állás is jobb.

dec. 8. 16:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!