Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek érdemes válni ha...

Zoltán9 kérdése:

Szerintetek érdemes válni ha védelembe vannak véve a gyerekek,vagy meg kell várni amíg megszüntetik és utánna?

Figyelt kérdés
Sajnos védelembe kerültek a gyerekek,elvileg jövő junisba ezt megszüntetik,de kerdes addig hogy bírom ki,total kikeszit az anyjuk, pszichiátriai eset,mi lenne szerintetek ha előbb lenne a válás nem lenne megvarva védelem megszüntetése? lehet jobb lenne kivárni,míg megszüntetik,mert total meg fog borulni az asszony,eddig is akárhányszor mondtam a válást,akkor öngyilkosságsl fenyegetőzött,meg vezetéket tekert a nyaka köré

dec. 5. 15:42
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha gyámhivatal erről tud (ha emiatt vannak védelembe véve akkor nyilván igen), egy esetleges válásnál akár viheted is őket, sőt ez lenne az ésszerű, hogy a gyerekeket minél előbb menekíted onnan, ahol veszélyben vannak. Az már elég indok a bíroságon, hogy a kezedben a gyámhivatali papír arról, hogy emiatt már védelembe vették őket, nálad legyenek elhelyezve. Mert ha ez így folytatódik akkor bizony kiemelik onnan, visszakapni meg sokkal nehezebb, mint bekerülni, akkor extrán bizonyítani kell, hogy alkalmas/ak vagy/tok, a kiemelés ellen meg elég egy normális, de minimum szintet hozni.
dec. 5. 18:27
 12/25 anonim ***** válasza:
91%

Zoltán, kedves, tavaly a tini párkapcsolatok kategóriában meséltél az új kaocsolatról, miközben a gyerek még most sincs három éves (ez kiderül a babavárós kérdésből). Vajon miért lett ilyen a feleséged???

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szere..

https://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__randizas..

https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__banki-ugy..

dec. 5. 18:33
 13/25 anonim ***** válasza:
65%
Ha az asszony tényleg pszichó, akkor fogd a gyerekeket, és válj el!
dec. 5. 18:52
 14/25 anonim ***** válasza:
91%

Na ezért lenne jó ismerni az embereket, míg itelkezunk és személyes témákban adunk tippet.

Zolikám, akkora egy pancser vagy, hogy ekkorát Európa nem látott. Szerencsétlen gyereket valahogy védjétek meg magatoktól. A feleséged is megértem teljes mértékben, csak én a te nyakad köré tekertem volna kábelt. Ennyiben hibázott.

dec. 5. 19:48
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Gyermekjólétis vagyok, így a védelembe vétel kapcsán tisztáznék pár dolgot. Az, hogy a felülvizsgálat jövő júniusra van kiírva, NEM jelenti azt, hogy meg is fogják szüntetni! Csak megnézik, hogy történt-e pozitív változás, esetleg súlyosbodott a helyzet, vagy újabb veszélyeztető körülmények is felmerültek? Könyörgöm, több mint fél év van addig! Rengeteg minden történhet. A védelembe vétel szempontjából tök mindegy, hogy együtt vagy külön éltek, azt fogják nézni, hogy a gyermekeket gondozó szülő képes-e megfelelően ellátni őket, és vannak-e olyan veszélyeztető tényezők a családban, amik indokolják a fokozott kontrollt, vagy ne adj isten a gyerekek kiemelését. Azt kell mérlegelni, hogy a gyerekek szempontjából mi a jobb? Beadod a válópert, folyamatosan cirkuszolni fogtok, egymást nyúzzátok, a gyerekekért harcoltok, megpróbáljátok őket a másik fél ellen fordítani? Vagy elváltok, és békésen megegyeztek, ki neveli a továbbiakban a gyerekeket, és az illető normálisan tud-e róluk gondoskodni. Esetleg együtt maradtok, megy tovább a cirkusz, vagy emberi módon megbeszélitek és megpróbáljátok megoldani a problémákat. Nem ismerem a családotokat, ahogy itt más sem, ezért itt senki nem fogja tudni megmondani neked, mit kellene csinálnod, mivel tennél jót. Keresd fel az illetékes családsegítőt vagy a kirendelt esetmenedzsert, és majd ők adnak tanácsot.
dec. 5. 20:46
 16/25 anonim ***** válasza:
18%
Nem hiszem,hogy az asszony tényleg kinyírná magát inkább csak érzelmileg zsarol.Válj el a te és a gyerekek mentális egészsége is fontos
dec. 5. 20:49
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Nekem csak egy kérdésem lenne: Ha elválnál,a gyerekeket magadhoz fogadnád,vagy csak nyugit akarsz,a családtól távol?
dec. 5. 21:32
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
#17 megy a 20 éveseket kergetni majd. A gyerekeknek meg lesz egy ritka szar gyerekkor, mert 2 hülye anno elfelejtett gumit húzni.
dec. 5. 21:40
 19/25 anonim ***** válasza:
75%

És míg nem voltak a gyerekek, addig nem volt gond az anyucival meg a kapcsolatotokkal? Én ez ilyen felelőtlen önző frátereket nem értem.

Hol van itt a jóban-rosszban....?!!!

dec. 6. 02:02
 20/25 anonim ***** válasza:
57%

#19 a jóban-rosszban közel negyven éve is olyan társadalmi elvárás volt, aminek a gyerek itta meg a levét.

Én is egy ilyen "adjunk egy esélyt a dolognak a gyerek miatt, aki mégis házasságba szülessen, ha már úgy alakult" baba vagyok.

Amivel mivel olyan kicsi voltam, amikor elváltak, alsósként szembesültem, hogy egyrészt nem az az apám, akit annak tudtam, másrészt volt némi jogi huza-vona, meg elhelyezési probléma, egymást marták én meg már azt sem tudtam, hogy kinek mit mondhatok, hogy ne legyen baj...

Apám ismeri el egyedül, hogy ő sem (volt) ártatlan, meg hogy azért a maga módján szerette az anyámat, és van becsülendő tulajdonsága. Igaz ő teljesen megváltoztatta az életét.

Anyám meg (szeretem, ne értsétek félre) a mai napig képes belém rúgni, hogy mert... Van, ami nagyon tud fájni...

De bele sem merek gondolni, hogy ha ők együtt maradnak, mi lett volna...?

dec. 6. 05:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!