Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mikor érdemes különköltözni a...

Mikor érdemes különköltözni a szülőktől? Hány éves korban?

Figyelt kérdés
szept. 1. 11:34
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
95%
Erre szerintem nincs jó válasz, nem egy bizonyos kortól függ. Amikor készen állsz rá, vagy amikor nem bírod tovább velük stb..
szept. 1. 11:36
 2/14 anonim ***** válasza:
84%
Amikor már úgy érzed anyagilag önállóan is megállod a helyed. És jól is érzed magad egy önálló háztartásban, amit te teremtesz meg. Egy jó társ sokat segít ebben.
szept. 1. 11:36
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Amikor már felnőtt vagy, van igényed arra hogy magadról gondoskodj, tudj magadhoz hívni randi partnert vagy barátokat zavartalanul.
szept. 1. 11:39
 4/14 anonim ***** válasza:
90%
Nincs egységes szám, az emberek különbözőképpen érnek. Szerintem akkor, amikor el tudja tartani magát lakással együtt. Nyilván törekedni is kell erre mentálisan és anyagilag is, nem minimálbért keresni. Nekem 28-30 lenne a fölső határ, az alsó lehet 18 is.
szept. 1. 11:40
 5/14 kürtőskalácska ***** válasza:
89%

Egyrészt tudnod kell annyi pénzt keresni hogy kifizesd a lakbért.

Másrészt pénzügyileg is tudatosnak kell lenned hogy ne szórd el a fizetésed.

Azon kívül érzelmileg is készen kell álnod erre.

Én sem tudnék fix számot mondani.

szept. 1. 12:02
 6/14 A kérdező kommentje:
Az lemaradt, hogy szeretnék komoly kapcsolatot. 34 éves vagyok.
szept. 1. 12:05
 7/14 anonim ***** válasza:
90%

6

34 évesen mindenképpen. A legtöbben nem kezdenének olyannal kapcsolatot, aki még otthon lakik ennyi idősen. Én se akarnék felmenni hozzád szexelni a szomszéd szobában anyuékkal.

Másrészt nyilván ott van az, hogy miért laksz otthon. Mennyire vagy önálló, mennyire vagy befolyásolható, mennyire akarsz elköltözni ha összejönnénk stb.

Amúgy én például 14 évesen kerültem koliba, ahol a következő 10 évemet töltöttem, aztán 24 évesen kivettem egy lakást és elköltöztem.

szept. 1. 12:15
 8/14 A kérdező kommentje:

7

Igényem van rá, hogy különköltözzek, csak még nincs állásom.

Amint lesz állásom, azonnal elköltözöm.

Hozzáteszem, jó a kapcsolatom édesanyámmal, de ez az élet rendje, hogy önállósodunk.

Hogy miért lakok otthon? anyagi okok miatt. Szoktam bevásárolni, segíteni főzésbe, mosogatni, elvinni a csekkeket a postára stb.

szept. 1. 12:27
 9/14 anonim ***** válasza:
89%
34 évesen még nincs állásod vagy most átmenetileg nincs?
szept. 1. 12:32
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
34 éves költöztem el egyedülállóként, de már sajátba. A segítség összesen az otthon lakás lehetősége volt.
szept. 1. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!