Érdemes lenne elköltöznöm otthonról?
Vidéken lakom az napi 70km-t ingázok autóval a munkahelyemre 90 ezret beletankolok fél évente olajat szűröket cserélek stb. Ezen felül még 40 ezret adok szüleimnek. Ez így havi szinten 130 ezer.
Ebből már tudnék 4./15. kerületben szobát bérelni onnan csak 40km a munkahelyem összesen oda-vissza de tömegközlekedéssel is betudnék onnan jutni meg le is tudnám váltani ezt a melo helyet valami közelebbire.
Azt számoltam hogy a lakás/étel meg a túléléshez szükséges alap dolgok 250-ből kijönnének és 400-450 körül keressek .
Érdemes lenne meglépni? 21 éves vagyok unok nagyon napi 70km-t vezetni bármit akarok csinálni(fodrász,mozi,haverok,szórakozás) bekell vezetnem a városba mert ez a senki földje semmi nincs itt és a kocsi fentartásra rá megy a gatyám is 1 év alatt 1,5 milliót szórtam el rá mert valami mindig tönkre megy.
Érdemes lenne meg próbálni a külön életet ?
Munkahely nem támogatja a bejárást? Elvileg jogszabály szerint kellene és akkor azon tudnál spórolni, de amúgy a fent említett dolgokat figyelembe véve megérheti. Én mondjuk nem adnám fel a vidéki életet és inkább ingáznék, de az én vagyok.
1 év alatt 1.5 milla? Lerúgott 20 éves prémium kategória???
Adnak havi 30 ezret tankolásra:D
21 éves rothadó ford focus
Nem egyszerűbb lenne ha a munkahelyed közelében vennél ki egy szobát?
70 km helyett 40 km-ről bejárni BKKával nem előrelépés.
40 km-ről bejárni BKK-val. :D Alsóhangon 1 óra lesz, ha nem több.
Dolgoztam kb 40 km-re otthonról, elindultam legkésőbb 7- hogy beérjek fél kilences kezdésre.
Hazafelé ha ötkor kiléptem a munkahelyről jó esetben fél nyolcra értem haza - BKK.
Ennyi. Most már Svájcban élek, ahol JÓ a tömegközlekedés, és nincsenek random 40 perces várakozások (HÉV), de eszem ágában nem lenne 40 km-t ingázni minden nap.
Az a 40km 2*20 km szerintem nem olyan vészes mint 2*35 (tömegközlekedve 2* 2,5 óra lenne / nap azért járok kocsival).
Autóval jelentősen csökkenne a bejárási költségem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!