Miért kell mindig cirkuszt csinálni a karacsonybol? Tényleg én vagyok a szemét amiért nem hajlok a lelki zsarolásra? Ti mit tennének?
A karácsony csak és kizárólag a tiétek, főleg egy 4 hónapos babával nem indulunk útnak.
Itt megintcsak a férj a nagy kérdés. Ő melletted áll? Elmenne egyedül is az ő családjához? Ha igen, akkor add be a válópert.
A karácsony ugyanis a családé, azaz a férjed, te, és a gyerek. Mindenki más átvedlett rokonná, akiknek illik küldeni egy boldog karácsony üdvözlést minden karácsonykor, de tilos látogató (tor)túrákat tenni hozzájuk. Hány felé kellene szakadni? Szüleid, testvéreid, nagyszüleid, nagynénik, a férj szülei, testvérei, nagyszülei, nagynénik? Na neeeeeee. Aki akar, meglátogathat, bár én nem lennék túl boldog, ha 14-en beállitanának hozzánk, és anyám és a többiek megjegyzéseket tennének a férjemre.
Jól döntöttetek. Baba nélkül is azt mondanám, hogy oda menjetek, ahol mindkettőtöket szívesen látnak. Ha ez mindenhol teljesül, akkor jön az a szempont, hogy ki hívott először.
De azzal, hogy ott a 4 hónapos baba, el is dől. Nem kell nektek hősködni és végigrángatni szegényt ezen, csak mert mások is megtették előttetek. A baba érdeke a nyugalom és a saját közege. A ti érdeketek pedig az idegtépés elkerülése és nem vagytok kötelesek mások elvárásait teljesíteni a saját károtokra. Aki meg szeretné, az megtalál majd otthon és figyelembe veszi a babát is. Na őket tartsátok meg!
Az, hogy akit nem szeretek azt karácsonykor se fogom.
Ha ezt nem értik meg és emiatt nem keresnek többet, akkor Isten velük.
kérdezö "Rokonság 2 azt mondta innentől kezdve nem bekel meg a férjemmel és a család az család a pasik jönnek mennek de ők örökre ott vannak gondoljam át mi a fontosabb. Még azt is mondták valakit el küldenek értem meg a gyerekért férjem meg menjen rokonság 1-hez egyedül"ti valami olasz csalåd vagy C betüs család hogy a rokonsåg igy viselkedik ės beszél ?
maradjatok otthon ti 3 vagytok a család mindenki mås rokon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!