Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a jó megnevezés egy ilyen...

Mi a jó megnevezés egy ilyen családra?

Figyelt kérdés

Angolul a white trash, red neck lenne a legjobb szerintem.

Tanulatlanabb réteg, a vitában annak van igaza, aki hangosabban ordít (és mindenen ordítanak). Nem értik, a tanárok mire kapnak "ennyire magas bért", mikor semmit nem csinálnak, csak figyelnek pár gyerekre. Mikor covid volt, állították, hogy a vírust repülőkből szórták ránk, és nálunk azért volt kevesebb megbetegedés, mert Orbán Viktor jóban van a kínai kormánnyal (az "oltással chipet raknak beléd, ne oltasd be magad" szöveget harmincszor hallottam). Utazni felesleges, TV-ben és a zinterneten láthatsz mindent, hát minek elutazni a világ másik végére, mikor úgysem érted, mit beszélnek hozzád?

Az autóik 25-35 év között vannak, hangos is, kényelmetlen is, lassú is, de jó az még.

Otthon több generáció él együtt, hiába nem működik, hiába van állandó feszültség, senki nem költözik. A ház berendezésénél keverednek egymással a Kádár-korszakból maradt bútorok és a "szomszédnak nem kell, de nem engedtem kidobni" darabok. A nyaralás nekik az, hogy egy hétig fekhetnek a kertben a felfújhatós gumimedencében, és kivételesen már délelőtt bonthatják a sört.

nov. 11. 09:23
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
30, megmondta, katasztrófaturizmus. Ezek szerint a pasijának is tervez egy emlékezetes karácsonyt.
nov. 11. 11:56
 32/36 A kérdező kommentje:
A karácsony más miatt lesz emlékezetes, de ő szeretne elkísérni. Csak előtte jobb felkészíteni, mit várjon.
nov. 11. 11:57
 33/36 anonim ***** válasza:
27%
De mi a gond, a fiú nem tud angolul? Miért muszáj egy magyar szóban megfogalmaznod neki a helyzetet?
nov. 11. 12:03
 34/36 A kérdező kommentje:
Sehol nem írtam, hogy muszáj lenne.
nov. 11. 12:05
 35/36 anonim ***** válasza:
Hülyék.
nov. 11. 18:54
 36/36 anonim ***** válasza:
70%

Nem tudnék most frappáns szót erre a bizonyos családra, de az biztos, hogy szeretnek az ilyenek másokkal foglalkozni.

És a kérdésfelvetésedből lerí, hogy te is nagyon szeretsz másokat méregetni, ahelyett, hogy a saját életedet élnéd, ergo te pont ugyanolyan kulturálatlan vagy, mint akikről agyalsz.

nov. 12. 01:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!