Mi a jó megnevezés egy ilyen családra?
Angolul a white trash, red neck lenne a legjobb szerintem.
Tanulatlanabb réteg, a vitában annak van igaza, aki hangosabban ordít (és mindenen ordítanak). Nem értik, a tanárok mire kapnak "ennyire magas bért", mikor semmit nem csinálnak, csak figyelnek pár gyerekre. Mikor covid volt, állították, hogy a vírust repülőkből szórták ránk, és nálunk azért volt kevesebb megbetegedés, mert Orbán Viktor jóban van a kínai kormánnyal (az "oltással chipet raknak beléd, ne oltasd be magad" szöveget harmincszor hallottam). Utazni felesleges, TV-ben és a zinterneten láthatsz mindent, hát minek elutazni a világ másik végére, mikor úgysem érted, mit beszélnek hozzád?
Az autóik 25-35 év között vannak, hangos is, kényelmetlen is, lassú is, de jó az még.
Otthon több generáció él együtt, hiába nem működik, hiába van állandó feszültség, senki nem költözik. A ház berendezésénél keverednek egymással a Kádár-korszakból maradt bútorok és a "szomszédnak nem kell, de nem engedtem kidobni" darabok. A nyaralás nekik az, hogy egy hétig fekhetnek a kertben a felfújhatós gumimedencében, és kivételesen már délelőtt bonthatják a sört.
A társadalom 80-90%-a ez a szint.
(Hagyjuk, most a luxusautók az utakon, tele boltok, tele spa-k ellenvetést, mert ez csak egy szeglet)
Buták, igénytelek, irigyek, kicsinyesek, értetlenek, kötekedők (lásd a semmin rugozó válaszokat) stb.
Én prolinak hívom őket. Azokat is akik a luxusautókban veretik, spa-kban csapatják.
Mert én nem hívom el őket magamhoz.
És nem látnak vendégül, általában 20-25 percet maradok, azalatt nem eszem, nem iszom semmit.
Nárcisztikus, alkoholista szülők gyermeke vagyok a férjem már 15 éve velem van, nem számított neki, hogy hogy élnek a szüleim, hiszen nem őket szereti.
Ha a pasid elhagy vagy nem tudom, ez miatt akkor adj hálát az úrnak, az a pasi nem neked való
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!