Jogosan sértődik meg rám az exférjem és a családja emiatt?
Figyelt kérdés
Amiatt, hogy a közös gyerekünk szalagavatóján nem mentem oda bemutatkozni az exférjem nőjének? (Akivel egyébként kavart a hátam mögött még a házasságunk alatt.) Sőt, igazából neki sem adtam meg az esélyt, hogy odajöjjön hozzám, mert odaköszöntem és utána hátat is fordítottam nekik. Ez érthető viselkedés volt a részemről, hogy nincs kedvem társalogni velük még egy formális bemutatkozás erejéig sem?nov. 9. 23:40
51/54 Kései Sirató válasza:
Kérdező! Féltékeny vagy és hisztis, nem csoda, hogy nem bírta a férjed mellette.
52/54 anonim válasza:
#50 nem, nem vagyok buta. Tudom, hogy elviheti, de szerencsére a nőknek vannak erre fegyverüik. Főleg, ha a gyermek is lássa, hogy ki az áldozat, az apja ellen fordulhat. Azt bíróság nem tudja megszabni, ha a gyermek nem akar elmenni ezekkel a kreténekkel valahova. Nem köthetik pórázra, és rángassák el a Balatonra hugyba fürödni. Főleg ha anyuka megad mindent a gyereknek, akkor Főleg hogy a gyerek nem fog az apjához ragaszkodni, akinek a ribi amúgy többet ér, mert inkább őt választotta volna, mint a saját gyermekének a szallagavatóját. (Ezt le is írta a kérdező, hogy megmondta a drága delikvens, hogy vagy meghívja vagy ő sem megy el)
53/54 Kései Sirató válasza:
Tanulj meg beszélni, írni előbb!
Gyermek is lássa? Kijelentő módban így írjuk: a gyermek is látja.
Nem szallag, hanem szalag. És még sorolhatnám.
54/54 anonim válasza:
Köszönöm az ingyenes nyelvleckét, nem használom a magyar nyelvet folyamatosan, irasban is keveset, így kérlek nézd el nekem. Amúgy meg ,másba már nem tudsz belekötni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!