Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogosan sértődik meg rám az...

Jogosan sértődik meg rám az exférjem és a családja emiatt?

Figyelt kérdés
Amiatt, hogy a közös gyerekünk szalagavatóján nem mentem oda bemutatkozni az exférjem nőjének? (Akivel egyébként kavart a hátam mögött még a házasságunk alatt.) Sőt, igazából neki sem adtam meg az esélyt, hogy odajöjjön hozzám, mert odaköszöntem és utána hátat is fordítottam nekik. Ez érthető viselkedés volt a részemről, hogy nincs kedvem társalogni velük még egy formális bemutatkozás erejéig sem?
nov. 9. 23:40
1 2 3 4 5
 41/49 A kérdező kommentje:
Még annyi, hogy a gyerekeket sosem fűtögettem az apjuk ellen, mint ahogy olvasom, hogy ez is szóba került az egyik válasznál. Tudják nyilván mi történt, mivel az édesapjuk egyik nap még otthon lakott, látszólag minden rendben volt (nem veszekedtünk, az exférjem meg is mondta, hogy csak az a baja, hogy belefásult a langyos pocsolyába, amiben élünk), másnap meg apa hirtelen elcuccolt a nőhöz. Szóval én sosem tiltottam, sem az apukájuktól, de még a nőjétől sem a gyerekeket. Én viszont el szeretnék határolódni tőlük, amennyire lehetséges, (* a skorpiót sem azért nem simogatod, mert gyűlölöd vagy haragszol rá...) és én legalábbis nem érzem udvariatlanságnak, ha ezt megteszem.
nov. 10. 12:11
 42/49 A kérdező kommentje:
40: meghívta a nőt is, mert egyébként az édesapja sem jött volna el.
nov. 10. 12:13
 43/49 anonim ***** válasza:
100%
40, mintha egy gyerek be tudná folyásolni, hogy az apja kit vigyen el és kit nem. Sajna ilyenkor választás elé teszik az ilyen emberek a saját gyereküket is, és inkább válasszák a nagy szerelmet mint a saját gyermeküket.
nov. 10. 13:05
 44/49 anonim ***** válasza:
100%
Ez azért eléggé undorító: láthatóan a kedves "apának" fontosabb a nőcske, mint a saját gyerekei. Ha a nő nem jöhet, akkor ő már nem is megy, mert nem érdekli annyira a saját gyereke, hogy elmenjen bárhova a kurvája nélkül... Szvsz az ilyen sem nem apa de még csak férfi sem, csak egy undorító, önző csúszó-mászó.
nov. 10. 15:55
 45/49 anonim ***** válasza:
100%

29-es, ismétlem: miért kellene ismernem az exem szeretőjét? Mi közöm van hozzá? Semmi.

Más az, amikor elválunk, lesz új kapcsolat, persze, szívesen összeismerkedek az új jelölttel, és más az, amikor a hátam mögött dugnak egymással, szétvernek egy családot, majd elvárják, hogy vágjak jóképet a dologhoz.

Nem, nem fogok és nem akarom látni a szeretőt. Bemutatkozni sem. Ennyi, aki ennek az okát képtelen felfogni, annak komoly problémái vannak.

A gyereket meg nem kell idekeverni, nyilván ő is olyan kedvesen fogadja azt, aki szétkrta a családot. Ja, nem, de mivel apu nője, muszáj jópofizni vele, akkor is, hogyha utálja, mint a szrt.

nov. 11. 08:31
 46/49 anonim ***** válasza:
100%
40-es, mondjuk, hogyha apuka nem vinné oda a dugópajtiját nem lenne probléma sem ;)
nov. 11. 10:59
 47/49 Kései Sirató ***** válasza:
23%
Kérdező, arra nem gondolsz, hogy a te érdeked és a gyerekeid érdeke is, hogy ismerd azt a nőt, akivel együtt mennek majd kirándulni, vagy akivel együtt nyaralnak, amikor az apjuk és ez a nő elviszik őket. Érdeked, hogy normálisan viszonyuljon a gyerekeidhez. Szóval okosabb lettél volna, ha megismered.
tegnapelőtt 12:42
 48/49 A kérdező kommentje:

"Érdeked, hogy normálisan viszonyuljon a gyerekeidhez. Szóval okosabb lettél volna, ha megismered"

Ha a történtek után még ettől teszi függővé, hogy normálisan viszonyul-e a gyerekeimhez, akkor tényleg süljön le a bőr a pofájáról...

tegnap 20:51
 49/49 anonim ***** válasza:
#47 remélem nem kirándulnak a gyerekek ezekkel. Én anyaként nem engedném el egyáltalán, abba szerintem az anyának is van joga beleszólni. Ha nem, a gyerekeket is ellenük lehetne fordítani. Normális gyermek ismeri a helyzetet, és nem fog annyira ragaszkodni az apjához miután egy ribit választ a nő helyett, aki gyermekkel ajándékozta meg.
tegnap 21:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!