Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogosan sértődik meg rám az...

Jogosan sértődik meg rám az exférjem és a családja emiatt?

Figyelt kérdés
Amiatt, hogy a közös gyerekünk szalagavatóján nem mentem oda bemutatkozni az exférjem nőjének? (Akivel egyébként kavart a hátam mögött még a házasságunk alatt.) Sőt, igazából neki sem adtam meg az esélyt, hogy odajöjjön hozzám, mert odaköszöntem és utána hátat is fordítottam nekik. Ez érthető viselkedés volt a részemről, hogy nincs kedvem társalogni velük még egy formális bemutatkozás erejéig sem?
nov. 9. 23:40
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
86%

Semmi gond nincs azzal amit csináltál. Nincs joguk megsértődni, főleg ha kavart veled a hátad mögött akkor meg főleg nem.

Az exférjemmel nem volt veszekedés amikor váltunk, mindketten éreztük hogy ez így nem megy és ezért lett vége. Pont emiatt a gyerek ballagásán sem volt ellenségeskedés, mi köszöntünk egymásnak és az új pároknak is.

De ha úgy lett volna mint veled akkor ugyanúgy viselkednék, ők meg csak sértődjenek meg, egészségükre

nov. 10. 09:46
 22/49 anonim ***** válasza:
29%

19

Nem, egy szóval se mondtam, hogy oda kellene mennie. Írtam, hogy amiatt a sértődés abszolút nem jogos. Hagynia kellett volna, hogy a gyerekei apja bemutassa a nőt. Ennyi. Nem kell vele kávézni, sutizni. De épeszű ember azért fel tudja fogni, hogy ha a gyerekek az apjukhoz mennek majd lathatasra, akkor kb biztosan a nő is ott lesz. Én szeretném valamennyire megismerni azt, akivel q gyerekeim időt fognak eltolteni. Nem kell barátnőnek lenni hozzá. De mivel magával a ferfivel is csak írásban megy a kommunikáció, a kérdező egyértelműen vérig van sértve és képtelen a gyerekei érdekét nézni.

20

Nem, nem veregetnem meg a vállát. Nem jopofiznek velük de egy bemutatkozás normális felnőtteknél belefer. Megegyszer: NORMALIS FELNOTTEKNÉL. Ahol az egyik vagy q másik nem áll fenn, ott megy az ovis hátat fordítás és az írásban való kommunikációnak csúfolt valami.

nov. 10. 10:00
 23/49 anonim ***** válasza:
50%

"Az ilyen ember, aki tönkretesz egy családot, direkt csak az élvezetért, nem venném emberszabású, és még a földre is terítenék neki."

Az azért meg van, hogy a családot a férfi tette tonkre?

nov. 10. 10:01
 24/49 anonim ***** válasza:
83%
Igen, az is megvan 3,5 pipás.De volt hozzá bűntársa is.Az sem érdemel jobb bánásmódot.
nov. 10. 10:04
 25/49 anonim ***** válasza:
84%

Hetes, pl nekünk anno nov 11-én volt a szalagavató.

Kérdező: igazad van, én sem mentem volna oda bemutatkozni, és ha ők odajönnek, simán faképnél hagytam volna mindkettőt. Nekem ne mutogassa be az egykori szeretőjét, közöm nincs a nőhöz és látni sem akarom.

nov. 10. 10:04
 26/49 anonim ***** válasza:
87%
Láttam én már ennél cifrábbat is a mostohatesóm esküvőjén, szal nem vergődnék rajta. :D
nov. 10. 10:07
 27/49 anonim ***** válasza:
36%

24

Baromság. Nincs olyan, hogy "bűntárs" egy megcsalasban. Van egy házas vagy kapcsolatban lévő fél, meg egy szabad ember.na szabad ember azt csinál, amit akar, a kapcsolatban lévő döntése menni vagy nem menni.

nov. 10. 10:08
 28/49 anonim ***** válasza:
88%

Hagynia kellett volna, hogy a gyerekei apja bemutassa a nőt - és ugyan miért kellene hagyni? Hogy az exférjecske meg a nőcskéje ne durcizzanak be?

Inkább a kérdezőnek lenne oka piszkosul kiakadni, amiért a közös gyerek szalagavatójára van pfája elmenni a szeretőnek is, vagy mert az exférj elviszi azt a nőt, akivel közösen szérk.rtak - szó szerint - egy házasságot.

nov. 10. 10:09
 29/49 anonim ***** válasza:
17%
Nem, nem azért hogy ne durcizzanak be. Azért, hogy megismerje azt, akivel a gyerekei majd időt töltenek. De mondom, ez felnőtt szint, gyerekeknek nem sikerül felfognia
nov. 10. 10:12
 30/49 anonim ***** válasza:
86%

Nem gondolnám, hogy bármilyen szinten is ismernem kéne a nőjét.És kíváncsi sem vagyok rá.Abban az egy esetben teszek csak kivételt, ha a másik nővel a válás után ismerkedik meg, de itt is van egy határ nálam.Akkor kezet fogok vele.A csaló társsal nem.

A volt férjem amikor szakított a szeretővel az utána következőket sorban bemutatta.A 8. után már csömöröm volt és közöltem vele, hogy a továbbiakban csak azzal ismerkedem meg, aki mellett képes megmaradni.Ezt be is tartotta.

nov. 10. 10:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!