Jogosan sértődik meg rám az exférjem és a családja
emiatt?
Figyelt kérdés
Amiatt, hogy a közös gyerekünk szalagavatóján nem mentem oda bemutatkozni az exférjem nőjének? (Akivel egyébként kavart a hátam mögött még a házasságunk alatt.) Sőt, igazából neki sem adtam meg az esélyt, hogy odajöjjön hozzám, mert odaköszöntem és utána hátat is fordítottam nekik. Ez érthető viselkedés volt a részemről, hogy nincs kedvem társalogni velük még egy formális bemutatkozás erejéig sem?
Ó, hát hadd sértődjenek. Legalább megszabadultál ettől a pereputtytól.
nov. 10. 08:10
12/54 anonim válasza:
A faszsógornő bemutatása engem sem érdekelt volna utolsó, pláne úgy, hogy szépen átbaszott azzal együtt, akinek bizalmat szavaztam anno.És nem fogok udvariaskodni velük 1 másodpercig sem.Mégis mit gondoltak, hogy majd a tettük után még jó képet vágok nekik?A lfszt!Nem vagyok Teréz anya!És nem is leszek.Legyenek együtt, de engem hagyjanak békén!Annyit sem érnek, hogy rájuk nézzek, nem még udvariaskodjak velük.Te nyugodtan beszélj a szeretővel, ha ennyire fontos neked, hogy ki mit gondol rólad.Ebből sokan kinőttek már.
nov. 10. 08:15
13/54 anonim válasza:
Ha az exed és a barátnője egyúttal maradnak, akkor lesznek olyan alkalmak, amikor találkozni fogtok (a gyerek miatt, pl.: ballagás). Nem kell velük jópofizni, de a gyerek miatt érdemes felnőtt módjára viselkedni.
nov. 10. 08:21
14/54 anonim válasza:
* egyúttal helyett: együtt
nov. 10. 08:30
15/54 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! Ez adott egy kis megerősítést, hogy ők valószínűleg csak elfogultság miatt sértődtek meg rám.
Egyébként az exférjemmel is csak írásban tartom a kapcsolatot, a közös gyerekeink miatt (van egy kisebbik is).
Aki azt írta, hogy felnőtt módra kell viselkedni és nem kell ovis módra durcizni: ha nem viselkednék felnőtt módra, akkor balhét rendeznék, megtépném, lekurváznám a nőt. Na az tényleg gyerekes lenne. Az, hogy egyértelműen kimutatom, hogy nem vagyok rájuk kíváncsi, az talán nem gyerekes dolog. Igazából az exférjemmel sem tartanám a kapcsolatot, de nem tehetem a gyerekek miatt (a kisebbik 12 éves még csak, szóval pár évig még így lesz). De valahol akkor az is gyerekes, hogy ők meg erőltetik, hogy ismerjem meg a nőt (már előtte is volt próbálkozás, amit akkor is visszautasítottam).
nov. 10. 08:45
16/54 anonim válasza:
Mivel -feltételezem a leírásodból- a nőci egy büdös lotyó, érthető amiért így tettél.
nov. 10. 08:47
17/54 anonim válasza:
Elég pofátlanok kérdező az elvárásukkal.Inkább örüljenek, hogy kulturáltan semmibe nézted őket.Ha primitív lennél,simán rájuk is köphettél volna, de nem tetted.Érjék be ennyivel a tettük után.
nov. 10. 08:51
18/54 anonim válasza:
Én írtam, hogy óvodás szint a hátat fordítós durci. Tartom is magam ehhez. A "balhét rendeznék, megtépném, lekurváznám a nőt" meg nem gyerekes, hanem paraszt szint. A felnőtt viselkedés a kettő között van, de mivel azt írod, az ex ferjeddel is csak írásban kommunikálsz, nyilvánvalóan neked/nektek nem megy a felnőtt szint. Dehat te tudod, nem az én életem.
nov. 10. 09:02
19/54 anonim válasza:
#18 és akkor te mit csinálnál? Odamennél és még kávét is vinnél a lotyónak? Ez nem a született feleségek, ez is ugyan úgy felnőtt szint. Kitudja a kérdező mit élt át amiatt a nő és a férfi miatt? Én se bocsátanám meg nekik. Az még oké, ha a nő nem tudott volna róla, hogy a férfi nős. És miután kiderül akkor otthagyja. Akkor még azt mondom, hogy az nem hibás, és nem kellene vele így viselkedni. De ez, hogy még utána együtt is vannak, megérdemelné azt, hogy egy parókát kéne hordjon évekig. Az ilyen ember, aki tönkretesz egy családot, direkt csak az élvezetért, nem venném emberszabású, és még a földre is terítenék neki.
nov. 10. 09:12
20/54 anonim válasza:
18-asról azt is eltudom képzelni, hogy megveregetné a vállát a nőnek, hogy ügyes vagy Gizi a nagy felnőttségében.Semmi önbecsülése sincs, hogy még le állna velük jópofizni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!