Jogosan sértődik meg rám az exférjem és a családja emiatt?
Ez teljesen érthető amit csináltál. Nekem sem lenne kedvem jópofizni ha megcsaltak volna.
Nem kell velük foglalkozni, max az ex férjeddel annyira, hogy ha van valami a gyerekkel akkor tájékoztatjátok egymást.
Én megmondanám, hogy engem meg az zavar, hogy a pali hűséget esküdött nekem és közben a hátam mögött azzal a kurvával hentergett - aki gondolom tisztában volt vele, hogy házas és gyerekei (!!!) vannak.
Véleményem szerint pukkadjon meg mind2 gerinctelen csúszó-mászó.
Nem jogosan sértődik meg
Verik a nyáluk a semmire
Sokan még az ex férjüknek sem köszönnek, nem hogy annak a szeretőjének aki már akkor a képben volt mikor ti még házasok voltatok
Ne foglalkozz az exeddel, pláne annak a családjával. Biztos nem tetszett nekik hogy boldognak láttak és erre megpróbálják megmérgezni a viselkedésükkel a gyereked szalagavatójának az emlékét.
Így leírás alapján is csak a negativitás süt róluk.
Azon nem jogos megsértődni, hogy te nem mentél oda bemutatkozni. Azon igen, hogy hátat fordítottál és nem adtál rá lehetőséget, hogy az ex bemutassa a nőt.
Ha szalagavato volt, akkor a gyerek nem 3 éves, elvileg minden szereplő felnőtt. A hátat fordítok neki még óvodás durci.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!