Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogosan sértődik meg rám az...

Jogosan sértődik meg rám az exférjem és a családja emiatt?

Figyelt kérdés
Amiatt, hogy a közös gyerekünk szalagavatóján nem mentem oda bemutatkozni az exférjem nőjének? (Akivel egyébként kavart a hátam mögött még a házasságunk alatt.) Sőt, igazából neki sem adtam meg az esélyt, hogy odajöjjön hozzám, mert odaköszöntem és utána hátat is fordítottam nekik. Ez érthető viselkedés volt a részemről, hogy nincs kedvem társalogni velük még egy formális bemutatkozás erejéig sem?
nov. 9. 23:40
1 2 3 4 5
 1/47 anonim válasza:
95%

Ez teljesen érthető amit csináltál. Nekem sem lenne kedvem jópofizni ha megcsaltak volna.

Nem kell velük foglalkozni, max az ex férjeddel annyira, hogy ha van valami a gyerekkel akkor tájékoztatjátok egymást.

nov. 10. 00:00
 2/47 anonim ***** válasza:
94%
Jól tetted
nov. 10. 00:00
 3/47 anonim ***** válasza:
5%
Kérdező: írj rám
nov. 10. 00:15
 4/47 anonim ***** válasza:
92%

Én megmondanám, hogy engem meg az zavar, hogy a pali hűséget esküdött nekem és közben a hátam mögött azzal a kurvával hentergett - aki gondolom tisztában volt vele, hogy házas és gyerekei (!!!) vannak.

Véleményem szerint pukkadjon meg mind2 gerinctelen csúszó-mászó.

nov. 10. 00:25
 5/47 anonim ***** válasza:
94%

Nem jogosan sértődik meg

Verik a nyáluk a semmire

Sokan még az ex férjüknek sem köszönnek, nem hogy annak a szeretőjének aki már akkor a képben volt mikor ti még házasok voltatok

Ne foglalkozz az exeddel, pláne annak a családjával. Biztos nem tetszett nekik hogy boldognak láttak és erre megpróbálják megmérgezni a viselkedésükkel a gyereked szalagavatójának az emlékét.

Így leírás alapján is csak a negativitás süt róluk.

nov. 10. 00:35
 6/47 anonim ***** válasza:
92%
Én a helyedben nem foglalkoznék velük. Semmit se számít szerintem hogy most durciznak azért, mert egy ribinek nem nyalsz be. Jól tetted, én se tettem volna másképp.
nov. 10. 02:40
 7/47 anonim ***** válasza:
9%
Hol van szalagavató november 9-én?
nov. 10. 05:29
 8/47 anonim ***** válasza:
84%
Nekem a váláskor egyetlen kikötésem volt, hogy soha nem akarok találkozni a szeretővel.Nem érdekelt.Ez így is volt.2 év után amúgyis végetért a "nagy szerelem".Később a csaj írt rám, hogy őt is átvágta az exem.Nem sokat írtam vissza, csak annyit, hogy ez kellett neked, megérdemelted.
nov. 10. 06:25
 9/47 anonim ***** válasza:
82%
Miért kellene bemutatkoznod bárkinek? Főleg ha nem akarsz? Mi közöd az exed családjához, hogy hozzájuk kell igazodni? Az ex nőjének is lehetne annyi esze, hogy nem megy el ilyen rendezvényre.
nov. 10. 06:43
 10/47 anonim ***** válasza:
11%

Azon nem jogos megsértődni, hogy te nem mentél oda bemutatkozni. Azon igen, hogy hátat fordítottál és nem adtál rá lehetőséget, hogy az ex bemutassa a nőt.

Ha szalagavato volt, akkor a gyerek nem 3 éves, elvileg minden szereplő felnőtt. A hátat fordítok neki még óvodás durci.

nov. 10. 08:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!