Milyen gyakran találkozol anyósékkal? Csak nekem túl gyakori, hogy 2 naponta átjönnek?
Minden nap 8tól 5ig dolgozom, plusz egy óra a buszozás.
Tehát 6ra hazaérek, hulla fáradt vagyok, de anyósék hívnak, hogy fél órán belül átjönnek.
Ilyenkor gyorsan felporszívózok, lehűtök valami üdítőt, és csinálok valami szendvicset.
Párom is 5-6 között ér haza, ő is fáradt. Mindketten unjuk, hogy 2-3 naponta átjönnek.
Már mondtam nekik, hogy nem vagyok otthon. Átkopogtak a szomszédhoz, aki elárulta hogy de már hazaértem.
Volt valaki hasonló cipőben? Hogy oldottátok meg?
vagy van egy jó ötletem!sztem ez tuti bejön figyu!
http://www.youtube.com/watch?v=kqwQv89a82E&feature=related
hallgattassátok meg velük ezt! tuti gyorsan elspuriznak és nyugtotok leszxD
vagy ha mégsem akkor nyomassátok le még ezt!
http://www.youtube.com/watch?v=mpffLPQDXSs&feature=related
ha ez sem jön be akkor veszve van minden:D
Tegnap már nem is telefonáltak. Este 8kor kopogtak, naivan ajtót nyitottam, és ott állt anyósom egy üveg borral, hogy akkor ő most jött vacsorázni.
Elvettem tőle a bort, és kilöktem az ajtón.
Most megy a cirkusz, de valahogy nem hat meg a dolog.
Szerencsére a párom mellettem áll.
Bocs, de azért ez nem volt annyira korrekt. Miért nem lehetett volna őket beengedni, leültetni és elmondani, hogy szeretnétek több magánéletet?
A megoldásod egy tizenévestől is éretlen volt, erre ne legyél büszke. Képzeld magad a helyükbe, azért ők is érző lények! Azt látják, hogy eddig szívesen láttátok őket, most meg egyszerre nem. Ez bunkóság volt, ne haragudj.
Lehet, hogy kicsit tényleg bunkóság volt, de az is az, hogy a legváratlanabb időpontokban rájuk erőltetik a társaságukat, és mellé még kritizálnak is, hogy nincs nagy rend és tisztaság.
Most biztos megy a balhé, várni kell pár napot, hogy a kedélyek csillapodjanak, aztán meglátogatni őket, és megbeszélni velük, hogy ritkítsanak a látogatásokon, mindenképp jelezzék, és akkor ez nem fordul elő többet. De akkor előre döntsétek el, hogy nektek heti/havi hányszori látogatás lenne elfogadható, és tartsátok magatokat hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!