Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem haborodnatok fel, ha pl...

Nem haborodnatok fel, ha pl komaban fekudnetek es autobaleset kovetkezteben meghal a kisfiatok es eltemetik ugy, hogy te meg mindig komaban vagy?

Figyelt kérdés

Sallai Norarol irok most, hogy szegeny meg mindig nem tert magahoz es nem is tudja, hogy a kisfia meghalt es meg sem varjak a sajat anyjat, hogy ott lehessen o is a temetesen elkoszonjen a gyereketol?

Titeket ez nem borzaszt el, ettol a dontestol?

nov. 7. 07:49
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
93%

#27:

Ezt most feltétlen be kellett ugatnod.

nov. 7. 15:05
 32/33 anonim ***** válasza:
89%
Őszintén? Szerintem csak a filmekben létezik olyan, hogy valaki több heti kóma után felébred, felpattan és azonnal fogja mi történik körülötte. Valószínű Nóra még hosszú hónapokig teljesen "tudattalan" állapotban lesz, ha egyáltalán önmaga lesz valaha is sajnos. Erre nem lehet várni és szerintem nem is szabad. Nem csak ő vesztette el a gyerekét. Van egy apja is annak a gyereknek, nagyszülei, nagybácsi, nagynénik, stb. Ők is gyászolnak, ráadásul ők még Nóráért is aggódnak. Kár megversenyeztetni, hogy kinek nagyobb a fájdalma. Engem nem az érdekelne anyaként ilyen esetben, hogy ott voltam-e a temetésen, hanem maga a tény, hogy temetni kellett. Borzasztó. A búcsúnak rengeteg opciója van, nem az lenne a legnagyobb bajom, hogy kimaradtam egy szertartásból valószínűleg. Szomorú, de az életnek mennie kell tovább a család részéről is.
nov. 10. 07:35
 33/33 anonim ***** válasza:

21, téged mi dühít ebben a kérdésben? Miért ilyen stílusban írsz? A kérdező kérdezett valamit - joga van hozzá.

Anyaként rosszul érintene, de valóban fugg attól, mennyi idő, míg felépül az anyja.

nov. 12. 23:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!