Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem haborodnatok fel, ha pl...

Nem haborodnatok fel, ha pl komaban fekudnetek es autobaleset kovetkezteben meghal a kisfiatok es eltemetik ugy, hogy te meg mindig komaban vagy?

Figyelt kérdés

Sallai Norarol irok most, hogy szegeny meg mindig nem tert magahoz es nem is tudja, hogy a kisfia meghalt es meg sem varjak a sajat anyjat, hogy ott lehessen o is a temetesen elkoszonjen a gyereketol?

Titeket ez nem borzaszt el, ettol a dontestol?

nov. 7. 07:49
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
98%
Szerintem nem akartak fél évig várni ,mert lehet akkor tud majd magáról Nóra, egyébként nem tudom én ,hogy kezelném, szerintem fájna :(
nov. 7. 07:58
 2/33 anonim ***** válasza:
98%

Ez egy hulye kerdes....

Bakker es meddig kellene varni a temetessel? Adott esetben eveket??? Mi van ha eber komaba merul? Vagy fel ae ebres soha ?

nov. 7. 08:00
 3/33 anonim ***** válasza:
98%
Nem ez lenne a legfájdalmasabb..
nov. 7. 08:02
 4/33 anonim ***** válasza:
100%
És ha évekig kómában lesz az illető? Akkor addig várjanak?
nov. 7. 08:06
 5/33 anonim ***** válasza:
96%

Kérdezö: van, aki évtizedekig kómában fekszik, akkor addig tárolják valahol a halottat? SÖT, van aki soha nem jön vissza a kómából, akkor soha ne temessék el a gyereket????

Elég ostoba elképzelés, semmi értelme sem lenne.

nov. 7. 08:08
 6/33 anonim ***** válasza:
96%
Nem háborodnék fel, mert nem vagyok ostoba és tudom, hogy egy testet nem lehet hónapokon át őrizni.
nov. 7. 08:18
 7/33 anonim ***** válasza:
96%

Amúgy az megvan, hogy miután felébresztették - ha egyáltalán magához tér -, még lehet, hogy heteken át olyan alapvető dolgok sem mennek neki, mint pl a járás - nem még egy temetésen részt venni.

Hogyne, mikor fájdalmai vannak, stb.

Gondolkozzál már, mielőtt bromságokat kérdezel.

nov. 7. 08:20
 8/33 Kései Sirató ***** válasza:
96%
Lehet, hogy 5 év kóma után meghal. A család minden vagyona rámenne a holttest hűtésére, mert ott napi díj van. Szóval ne ítélkezz úgy, hogy nincsenek megfelelő információid a témáról!
nov. 7. 08:29
 9/33 anonim ***** válasza:
97%
Személy szerint én jobban elborzadnék, ha a gyerekemet nem temetik el olyan sokáig.
nov. 7. 08:31
 10/33 anonim ***** válasza:
98%

Láss a hír mögé.

Ha lenne remény arra, hogy felépül annyira, hogy megértse, meghalt a fia és temetni kell, megvárták volna. Elhamvasztják, hazaviszik, majd eltemetik.

Nekem sajnos az jön le belőle, hogy Sallai Nóra soha többé nem lesz Sallai Nóra. :(

nov. 7. 08:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!