Nem haborodnatok fel, ha pl komaban fekudnetek es
autobaleset kovetkezteben meghal a kisfiatok es eltemetik
ugy, hogy te meg mindig komaban vagy?
Figyelt kérdés
Sallai Norarol irok most, hogy szegeny meg mindig nem tert magahoz es nem is tudja, hogy a kisfia meghalt es meg sem varjak a sajat anyjat, hogy ott lehessen o is a temetesen elkoszonjen a gyereketol?
És szerinted reális, hogy adott esetben 30 évig tárolják a tetemet, mert lehet, hogy csak akkor tér magához?...
nov. 7. 08:49
12/33 anonim válasza:
Egyébként Sallai Nórát több, mint egy hónap kóma után keltették fel a mélyaltatásból, és most érdemi kommunikációra képtelen állapotban van. Még hónapokba telik, hogy képes legyen nagyjából emberi módon kommunikálni, és felfogni a körülötte levő világot. Már ha egyáltalán valaha sikerül...
nov. 7. 08:52
13/33 anonim válasza:
Számomra az sértőbb és felháborítóbb lenne, hogy addig a gyerekem egy hűtőben "várná", hogy én felébredek. Mondjuk belegondolva, én lehet, hogy ilyen esetben fel sem szeretnék már ébredni.
nov. 7. 09:00
14/33 anonim válasza:
Egyetértek az előttem válaszolókkal. Meddig várjanak? Lehet évekig lesz ilyen állapotban, lehet örökké. De minimum több hónapnyi kórház, legjobb esetben. Addig hova teszik? Mégha hamvasztják is. Az apához, aki ugyan úgy gyászol és az egyik legkegyetlenebb fájdalmon megy át? Mert kevés borzalmasabb dolog lehet, mint a saját gyereked ilyen tragikus és hírtelen halála. Vagy a nagyszülőkhöz, akik az unokájukat vesztették el, az egyik nagyszülő párnak ráadásul a gyereke is ki tudja, felépül-e valaha, mellette az unokát gyászolják. Estleg addig ne vigyék haza a hamvakat? Nekik nem "jár" a lezárás? Hogy búcsút vegyenek a kisfiútól? Hónapokig, esetleg évekig várjanak arra, hogy eltemethessék a gyereket?
nov. 7. 09:05
15/33 anonim válasza:
Az sem biztos,hogy valaha magához tér rendesen.Szerintem amúgy neki az lenne a legjobb,ha nem térne magához,és ő is a gyermeke után menne.Én nem szeretnék a gyermekem nélkül életben maradni,szobanövényként meg pláne nem.Ha mégis magához tér, akkor nem az lesz a legnagyobb fájdalom,hogy már eltemették a gyereket,hanem hogy egyáltalán meghalt.A legkisebb probléma ebben az ügyben,hogy a kisgyermek mikor van eltemetve.
nov. 7. 09:07
16/33 anonim válasza:
Miért, mit kellene vele csinálni? Lefagyasztani ki tudja meddig? Preparálni? Vagy mi?
Akkor háborodnék fel, ha nem temetnék/hamvasztanák el.
nov. 7. 09:12
17/33 anonim válasza:
Ez nagyon megrázó de sajnos nincs jobb megoldás.
nov. 7. 09:25
18/33 anonim válasza:
Tudsz jobb megoldást? Mert én nem.
Tegyük fel, hogy van gyerekem, balesetezünk, ő meghal, én kómában vagyok. Meddig vagyok kómában? Hát tudja a fene. Lehet két hónap, lehet két évtized. Ha magamhoz térek egyáltalán, ki tudja, hogy milyen szellemi és fizikai állapotban leszek. Akkor még azt is megvárni, hogy olyan állapotba legyek, hogy felfogjam, el tudjak menni a temetésre.
Kva sok idő. És nem látható előre. A halottnak meg jár a végtisztesség. Azzal meg nem igazán fér össze a meghatározatlan ideig tárolgatás.
nov. 7. 10:12
19/33 anonim válasza:
18, bár én is eltemetném, azért érdekes, hogy most mindenki a végtisztességgel meg a tárolgatással jön, máskor meg alap ilyen kérdésnél, hogy ó, hát otthon is lehet tartani a mama urnáját, amíg a papa is meghal, stb. Ott mindig vannak jópáran, akik nem akarnak temetést, vigyék haza és ennyi.
Én nem vinném haza, és teljesen megértem az apát, hogy ő sem akarja, mert tetszik vagy sem, a gyerek elment, gyászol, de le kell zárnia magában, és ahhoz nem segítség egy urna otthon.
nov. 7. 10:31
20/33 anonim válasza:
13 én sem 😔 kár hogy ilyenkor nem lehet választani,majd kiderül mit hoz neki a jövő.
Szegény gyereket meg addig fagyasztóba tartani...meg nem is olcsó dolog.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!